• Szykujcie się... Autor: ~hmm [83.9.113.*]
    Szykujcie sie że Buchaj jeszcze upchnie Wam w ciągu najbliższych dwóch lat ze 250 000 sztuk Wikany za jakąś bańkę. Wikana ma plan skupu 500 000 akcji własnych do konca 2025. Skupili juz polowę i to w związku z tym faktem Buchaj przeparkowal z funduszu za wasze pieniądze 220 000 na Sanwil, bo gdyby tego nie zrobił to w zwiazku z nowymi przepisami musiałby robic wezwanie na wszystkie akcje Wikany, a najwyraźniej ewidentnie mu na tym nie zależy. W przypadku dalszego skupu pozostalych 250 000 sztuk nalezy się zatem spodziewać podobnego ruchu w przyszlosci
  • Re: Szykujcie się... Autor: cmpunk [31.61.232.*]
    Dnia 2022-07-19 o godz. 00:55 ~hmm napisał(a):
    > Szykujcie sie że Buchaj jeszcze upchnie Wam w ciągu najbliższych dwóch lat ze 250 000 sztuk Wikany za jakąś bańkę. Wikana ma plan skupu 500 000 akcji własnych do konca 2025. Skupili juz polowę i to w związku z tym faktem Buchaj przeparkowal z funduszu za wasze pieniądze 220 000 na Sanwil, bo gdyby tego nie zrobił to w zwiazku z nowymi przepisami musiałby robic wezwanie na wszystkie akcje Wikany, a najwyraźniej ewidentnie mu na tym nie zależy. W przypadku dalszego skupu pozostalych 250 000 sztuk nalezy się zatem spodziewać podobnego ruchu w przyszlosci

Ja już założyłem hełm niemiecki i pampersa- jestem przyszykowany :-D.
  • Re: Szykujcie się... Autor: ~hmm [46.204.76.*]
    Akurat ciebie nikt nie traktuje tutaj powaznie i sa ku temu konkretne powody co potwierdzasz swoim wpisem
    Dnia 2022-07-19 o godz. 10:13 ~hmm napisał(a):
    > Akurat ciebie nikt nie traktuje tutaj powaznie i sa ku temu konkretne powody co potwierdzasz swoim wpisem

Masz i poczytaj sobie, należysz do jednej z tych grup :-D.
    https://lubimyczytac.pl/cytat/303174
  • Re: Szykujcie się... Autor: ~J-23 [31.61.234.*]
    Dnia 2022-07-19 o godz. 10:13 ~hmm napisał(a):
    > Akurat ciebie nikt nie traktuje tutaj powaznie i sa ku temu konkretne powody co potwierdzasz swoim wpisem

A będzie tylko jeszcze gorzej ,....
    Właśnie nadciąga, zaczyna się kolejna fala upałów ,........
    Dnia 2022-07-19 o godz. 00:55 ~hmm napisał(a):
    > Szykujcie sie że Buchaj jeszcze upchnie Wam w ciągu najbliższych dwóch lat ze 250 000 sztuk Wikany za jakąś bańkę. Wikana ma plan skupu 500 000 akcji własnych do konca 2025. Skupili juz polowę i to w związku z tym faktem Buchaj przeparkowal z funduszu za wasze pieniądze 220 000 na Sanwil, bo gdyby tego nie zrobił to w zwiazku z nowymi przepisami musiałby robic wezwanie na wszystkie akcje Wikany, a najwyraźniej ewidentnie mu na tym nie zależy. W przypadku dalszego skupu pozostalych 250 000 sztuk nalezy się zatem spodziewać podobnego ruchu w przyszlosci

EEEEeee tam , to j.w. dla dawców kapitału z snw ŻADNA rewelacja ,....

Po 'przygodach' z niezwykle "udanymi inwestycjami" holdu snw w np. BOMI , DRASZBA , MASTERS, opcje walutowe i inne cuda-wiwnki jeden wałek mniej , czy więcej nie powinien odgrywać dla j.w. dawców kapitału żadnego znaczenia ,...

Ps.
    Nie pamiętam kto (Misiek, Maestro, Scettino) już dawno, dawno temu tu pisali , że dawcy kapitału nic na akcjach snw nie będą mieć
    Scett, ty już niedługo nie będziesz mieć niczego i będziesz szczęśliwy- tak powiedział Klaus Schwab ;-).
    Dnia 2022-07-19 o godz. 13:39 cmpunk napisał(a):
    > Scett, ty już niedługo nie będziesz mieć niczego i będziesz szczęśliwy- tak powiedział Klaus Schwab ;-).

Taaakkk już o tym dziś pisałem
    Kolejna fala upałów już w Warszawie u mnie za oknem na razie + 28* C , a u ciebie ile ,...?????
    I co to będzie z tobą jak za 1 - 2 dni będzie +34 +35 * C lub więcej ,....???
    Dnia 2022-07-19 o godz. 14:09 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-07-19 o godz. 13:39 cmpunk napisał(a):
    > > Scett, ty już niedługo nie będziesz mieć niczego i będziesz szczęśliwy- tak powiedział Klaus Schwab ;-).
    >
    > Taaakkk już o tym dziś pisałem
    > Kolejna fala upałów już w Warszawie u mnie za oknem na razie + 28* C , a u ciebie ile ,...?????
    > I co to będzie z tobą jak za 1 - 2 dni będzie +34 +35 * C lub więcej ,....???

Wtedy będę szykować się na urlop, bo takie temperatury uwielbiam i w przeciwieństwie do zaszprycowanych, nie boję się zawałów, udarów itp. Będzie opalanko :-).
    A ty się dalej łudź i wypieraj tego, co wkrótce nastąpi, a ja będę mieć z ciebie polewkę :-).
  • Re: Szykujcie się... Autor: ~hmm [83.9.113.*]
    W klimatyzowanych salach szpitala psychiatrycznego w Tworkach upaly nie maja większego znaczenia, wiec podwyzszoną temperaturą na swoim urlopie się nie podniecaj. Nawet nie zauważysz.
    Dnia 2022-07-19 o godz. 16:50 ~hmm napisał(a):
    > W klimatyzowanych salach szpitala psychiatrycznego w Tworkach upaly nie maja większego znaczenia, wiec podwyzszoną temperaturą na swoim urlopie się nie podniecaj. Nawet nie zauważysz.

Cieszy mnie to, że miałeś okazję osobiście testować klimatyzację w Tworkach, wezmę twą informację pod uwagę. A dobre żarcie tam serwują? :-)
    Mam dobre serce i lituje się nad tymi których doswiadczyl los odbierając im rozum i porozmawiałem w Twoim imieniu z ordynatorem. Masz obiecaną klimatyzowana sale i dwa dodatkowe plastry mortadeli do standardowego chleba z masłem. W zamian załatwisz mu tuzin kaftanów z samemu od Buchaja. Tyle utargowalem
  • Re: Szykujcie się... Autor: ~Vmax [37.248.167.*]
    Bardzo proszę zamknijcie dzioby, żadnych spamów. Wpisujcie jeśli macie coś merytorycznego. W przeciwnym razie będziecie wyglądać gorzej od przekupek na targowisku.
    Sorki za spam, ale powaznie wypowiadam sie w zasadzie jedynie na powaznych spolkach I jedynie wtedy gdy mam powaznego dyskutanta a trudno do nich zaliczyc cmpunka… no sorry
  • Re: Szykujcie się... Autor: ~J-23 [31.61.227.*]
    Dnia 2022-07-19 o godz. 14:53 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-07-19 o godz. 14:09 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2022-07-19 o godz. 13:39 cmpunk napisał(a):
    > > > Scett, ty już niedługo nie będziesz mieć niczego i będziesz szczęśliwy- tak powiedział Klaus Schwab ;-).
    > >
    > > Taaakkk już o tym dziś pisałem
    > > Kolejna fala upałów już w Warszawie u mnie za oknem na razie + 28* C , a u ciebie ile ,...?????
    > > I co to będzie z tobą jak za 1 - 2 dni będzie +34 +35 * C lub więcej ,....???
    >
    > Wtedy będę szykować się na urlop, bo takie temperatury uwielbiam i w przeciwieństwie do zaszprycowanych, nie boję się zawałów, udarów itp. Będzie opalanko :-).
    > A ty się dalej łudź i wypieraj tego, co wkrótce nastąpi, a ja będę mieć z ciebie polewkę :-).

wc**** ja ci tę polewkę j.w. mogę zaproponować codziennie z rana ,.....
    wybierz tylko opcję : PŁYNNĄ w kolorze żółtym , czy tę bardziej STAŁĄ w kolorze ,... brązowym
    i wszystko GRATIS !!!!
  • Re: Szykujcie się... Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2022-07-19 o godz. 22:54 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-07-19 o godz. 14:53 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2022-07-19 o godz. 14:09 ~J-23 napisał(a):
    > > > Dnia 2022-07-19 o godz. 13:39 cmpunk napisał(a):
    > > > > Scett, ty już niedługo nie będziesz mieć niczego i będziesz szczęśliwy- tak powiedział Klaus Schwab ;-).
    > > >
    > > > Taaakkk już o tym dziś pisałem
    > > > Kolejna fala upałów już w Warszawie u mnie za oknem na razie + 28* C , a u ciebie ile ,...?????
    > > > I co to będzie z tobą jak za 1 - 2 dni będzie +34 +35 * C lub więcej ,....???
    > >
    > > Wtedy będę szykować się na urlop, bo takie temperatury uwielbiam i w przeciwieństwie do zaszprycowanych, nie boję się zawałów, udarów itp. Będzie opalanko :-).
    > > A ty się dalej łudź i wypieraj tego, co wkrótce nastąpi, a ja będę mieć z ciebie polewkę :-).
    >
    > wc**** ja ci tę polewkę j.w. mogę zaproponować codziennie z rana ,.....
    > wybierz tylko opcję : PŁYNNĄ w kolorze żółtym , czy tę bardziej STAŁĄ w kolorze ,... brązowym
    > i wszystko GRATIS !!!!

Zrobisz obie jednocześnie, jak już będzie tobą telepać tuż przed zgonem.
    Dziś jakaś laska spadła z wyciągu krzesełkowego, ponoć ataku epilepsji dostała. Bardzo ciekawe wytłumaczenie, ciekawe, co u ciebie stwierdzą patolodzy? :-)
  • Re: Szykujcie się... Autor: ~optymista [109.206.198.*]
    Ja się szykuje na przebicie 2pln… ale premiera tego wciąż odkładana
  • Re: Szykujcie się... Autor: cmpunk [31.61.235.*]
    Dnia 2022-07-20 o godz. 09:21 ~optymista napisał(a):
    > Ja się szykuje na przebicie 2pln… ale premiera tego wciąż odkładana

Owszem, odkładana, ale widać, że kurs już nie chce niżej zejść, więc coś powinno się pojawić na horyzoncie.
[x]
SANWIL -1,32% 1,50 2025-10-03 16:18:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.