Szykujcie sie że Buchaj jeszcze upchnie Wam w ciągu najbliższych dwóch lat ze 250 000 sztuk Wikany za jakąś bańkę. Wikana ma plan skupu 500 000 akcji własnych do konca 2025. Skupili juz polowę i to w związku z tym faktem Buchaj przeparkowal z funduszu za wasze pieniądze 220 000 na Sanwil, bo gdyby tego nie zrobił to w zwiazku z nowymi przepisami musiałby robic wezwanie na wszystkie akcje Wikany, a najwyraźniej ewidentnie mu na tym nie zależy. W przypadku dalszego skupu pozostalych 250 000 sztuk nalezy się zatem spodziewać podobnego ruchu w przyszlosci
Dnia 2022-07-19 o godz. 00:55 ~hmm napisał(a): > Szykujcie sie że Buchaj jeszcze upchnie Wam w ciągu najbliższych dwóch lat ze 250 000 sztuk Wikany za jakąś bańkę. Wikana ma plan skupu 500 000 akcji własnych do konca 2025. Skupili juz polowę i to w związku z tym faktem Buchaj przeparkowal z funduszu za wasze pieniądze 220 000 na Sanwil, bo gdyby tego nie zrobił to w zwiazku z nowymi przepisami musiałby robic wezwanie na wszystkie akcje Wikany, a najwyraźniej ewidentnie mu na tym nie zależy. W przypadku dalszego skupu pozostalych 250 000 sztuk nalezy się zatem spodziewać podobnego ruchu w przyszlosci
Ja już założyłem hełm niemiecki i pampersa- jestem przyszykowany :-D.
Dnia 2022-07-19 o godz. 10:13 ~hmm napisał(a): > Akurat ciebie nikt nie traktuje tutaj powaznie i sa ku temu konkretne powody co potwierdzasz swoim wpisem
Masz i poczytaj sobie, należysz do jednej z tych grup :-D. https://lubimyczytac.pl/cytat/303174
Dnia 2022-07-19 o godz. 10:13 ~hmm napisał(a): > Akurat ciebie nikt nie traktuje tutaj powaznie i sa ku temu konkretne powody co potwierdzasz swoim wpisem
A będzie tylko jeszcze gorzej ,.... Właśnie nadciąga, zaczyna się kolejna fala upałów ,........
Dnia 2022-07-19 o godz. 00:55 ~hmm napisał(a): > Szykujcie sie że Buchaj jeszcze upchnie Wam w ciągu najbliższych dwóch lat ze 250 000 sztuk Wikany za jakąś bańkę. Wikana ma plan skupu 500 000 akcji własnych do konca 2025. Skupili juz polowę i to w związku z tym faktem Buchaj przeparkowal z funduszu za wasze pieniądze 220 000 na Sanwil, bo gdyby tego nie zrobił to w zwiazku z nowymi przepisami musiałby robic wezwanie na wszystkie akcje Wikany, a najwyraźniej ewidentnie mu na tym nie zależy. W przypadku dalszego skupu pozostalych 250 000 sztuk nalezy się zatem spodziewać podobnego ruchu w przyszlosci
EEEEeee tam , to j.w. dla dawców kapitału z snw ŻADNA rewelacja ,....
Po 'przygodach' z niezwykle "udanymi inwestycjami" holdu snw w np. BOMI , DRASZBA , MASTERS, opcje walutowe i inne cuda-wiwnki jeden wałek mniej , czy więcej nie powinien odgrywać dla j.w. dawców kapitału żadnego znaczenia ,...
Ps. Nie pamiętam kto (Misiek, Maestro, Scettino) już dawno, dawno temu tu pisali , że dawcy kapitału nic na akcjach snw nie będą mieć
Dnia 2022-07-19 o godz. 13:39 cmpunk napisał(a): > Scett, ty już niedługo nie będziesz mieć niczego i będziesz szczęśliwy- tak powiedział Klaus Schwab ;-).
Taaakkk już o tym dziś pisałem Kolejna fala upałów już w Warszawie u mnie za oknem na razie + 28* C , a u ciebie ile ,...????? I co to będzie z tobą jak za 1 - 2 dni będzie +34 +35 * C lub więcej ,....???
Dnia 2022-07-19 o godz. 14:09 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-07-19 o godz. 13:39 cmpunk napisał(a): > > Scett, ty już niedługo nie będziesz mieć niczego i będziesz szczęśliwy- tak powiedział Klaus Schwab ;-). > > Taaakkk już o tym dziś pisałem > Kolejna fala upałów już w Warszawie u mnie za oknem na razie + 28* C , a u ciebie ile ,...????? > I co to będzie z tobą jak za 1 - 2 dni będzie +34 +35 * C lub więcej ,....???
Wtedy będę szykować się na urlop, bo takie temperatury uwielbiam i w przeciwieństwie do zaszprycowanych, nie boję się zawałów, udarów itp. Będzie opalanko :-). A ty się dalej łudź i wypieraj tego, co wkrótce nastąpi, a ja będę mieć z ciebie polewkę :-).
W klimatyzowanych salach szpitala psychiatrycznego w Tworkach upaly nie maja większego znaczenia, wiec podwyzszoną temperaturą na swoim urlopie się nie podniecaj. Nawet nie zauważysz.
Dnia 2022-07-19 o godz. 16:50 ~hmm napisał(a): > W klimatyzowanych salach szpitala psychiatrycznego w Tworkach upaly nie maja większego znaczenia, wiec podwyzszoną temperaturą na swoim urlopie się nie podniecaj. Nawet nie zauważysz.
Cieszy mnie to, że miałeś okazję osobiście testować klimatyzację w Tworkach, wezmę twą informację pod uwagę. A dobre żarcie tam serwują? :-)
Mam dobre serce i lituje się nad tymi których doswiadczyl los odbierając im rozum i porozmawiałem w Twoim imieniu z ordynatorem. Masz obiecaną klimatyzowana sale i dwa dodatkowe plastry mortadeli do standardowego chleba z masłem. W zamian załatwisz mu tuzin kaftanów z samemu od Buchaja. Tyle utargowalem
Bardzo proszę zamknijcie dzioby, żadnych spamów. Wpisujcie jeśli macie coś merytorycznego. W przeciwnym razie będziecie wyglądać gorzej od przekupek na targowisku.
Sorki za spam, ale powaznie wypowiadam sie w zasadzie jedynie na powaznych spolkach I jedynie wtedy gdy mam powaznego dyskutanta a trudno do nich zaliczyc cmpunka… no sorry
Dnia 2022-07-19 o godz. 14:53 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-07-19 o godz. 14:09 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-07-19 o godz. 13:39 cmpunk napisał(a): > > > Scett, ty już niedługo nie będziesz mieć niczego i będziesz szczęśliwy- tak powiedział Klaus Schwab ;-). > > > > Taaakkk już o tym dziś pisałem > > Kolejna fala upałów już w Warszawie u mnie za oknem na razie + 28* C , a u ciebie ile ,...????? > > I co to będzie z tobą jak za 1 - 2 dni będzie +34 +35 * C lub więcej ,....??? > > Wtedy będę szykować się na urlop, bo takie temperatury uwielbiam i w przeciwieństwie do zaszprycowanych, nie boję się zawałów, udarów itp. Będzie opalanko :-). > A ty się dalej łudź i wypieraj tego, co wkrótce nastąpi, a ja będę mieć z ciebie polewkę :-).
wc**** ja ci tę polewkę j.w. mogę zaproponować codziennie z rana ,..... wybierz tylko opcję : PŁYNNĄ w kolorze żółtym , czy tę bardziej STAŁĄ w kolorze ,... brązowym i wszystko GRATIS !!!!
Dnia 2022-07-19 o godz. 22:54 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-07-19 o godz. 14:53 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-07-19 o godz. 14:09 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2022-07-19 o godz. 13:39 cmpunk napisał(a): > > > > Scett, ty już niedługo nie będziesz mieć niczego i będziesz szczęśliwy- tak powiedział Klaus Schwab ;-). > > > > > > Taaakkk już o tym dziś pisałem > > > Kolejna fala upałów już w Warszawie u mnie za oknem na razie + 28* C , a u ciebie ile ,...????? > > > I co to będzie z tobą jak za 1 - 2 dni będzie +34 +35 * C lub więcej ,....??? > > > > Wtedy będę szykować się na urlop, bo takie temperatury uwielbiam i w przeciwieństwie do zaszprycowanych, nie boję się zawałów, udarów itp. Będzie opalanko :-). > > A ty się dalej łudź i wypieraj tego, co wkrótce nastąpi, a ja będę mieć z ciebie polewkę :-). > > wc**** ja ci tę polewkę j.w. mogę zaproponować codziennie z rana ,..... > wybierz tylko opcję : PŁYNNĄ w kolorze żółtym , czy tę bardziej STAŁĄ w kolorze ,... brązowym > i wszystko GRATIS !!!!
Zrobisz obie jednocześnie, jak już będzie tobą telepać tuż przed zgonem. Dziś jakaś laska spadła z wyciągu krzesełkowego, ponoć ataku epilepsji dostała. Bardzo ciekawe wytłumaczenie, ciekawe, co u ciebie stwierdzą patolodzy? :-)