• jakie wyniki za I półrocze 2022 roku? Autor: ~kalafior [194.177.28.*]
    Reakcja żadna, dziś słabsza niż rynek.. choć Spóła coś pokazała. Na wzrosty w tym tygodniu nie ma co liczyć, bo hamulcowy próbuje skubać papiery dla siebie

A żeby było śmieszniej wkleję już piątkowy:)

Czyż nie napisałem, kilka dni temu, że na wzrosty w tym tygodniu nie ma szans. No i okazało się, że moja projekcja była trafiona w dychę, bo kurs był wtedy na 2,xx ...

No zobaczymy czy nadaję się na spekulanta, może akurat.

• Re: jakie wyniki za I półrocze 2022 roku? Autor: ~kalafior [194.177.28.*]
    Dnia 2022-07-18 o godz. 19:47 ~kalafior napisał(a):
    > Reakcja żadna, dziś słabsza niż rynek.. choć Spóła coś pokazała. Na wzrosty w tym tygodniu nie ma co liczyć, bo hamulcowy próbuje skubać papiery dla siebie
    >
    > A żeby było śmieszniej wkleję już piątkowy:)
    >

>
    > No zobaczymy czy nadaję się na spekulanta, może akurat.
    >

Sprostowanie.

Nie zrozumiałeś mnie kolego. Nie chodziło mi o to żeby podszywać się pod Ciebie.
    Nie rozumiem po co piszesz takie banały? Chcesz pokazać jak umiesz przewidywać?
    "Reakcja żadna" - a czego się spodziewałeś?
    "Spóła coś pokazała" - no co pokazała że wychodzi z długów? że w końcu kwartał na plusie?
    "hamulcowy próbuje skubać papiery dla siebie" - ?????? możesz to jakoś rozwinąć o co chodzi?

Ósmą sesję z rzędu na tym śmiesznym papierku handel nie istnieje a wcześniej animator coś przerzucał żeby jakoś wyglądało. Na koniec sesji robiąc podbitkę jedną akcją i ok.
    Napisałem że kurs bez względu na poziom nie zmieni się do końca tygodnia i się nie zmienił, i to było sedno mojego wpisu pomijając liczby. (oczywiście wpis zbliżony do twojego nieprzypadkowo)
    Napiszę Ci więcej, nie ma szans na wzrosty w kolejnych tygodniach i miesiącach może minimalne ale nie takie jakich oczekiwaliby inwestorzy.(jedno z drugim powiązane) I to nie jest sprawa że "spóła coś pokazała" Nie będzie wzrostów jak nie będzie zainteresowania, nie będzie zainteresowania dokąd zarząd będzie prowadził politykę ignorowania tego że jest na giełdzie.

Podsumowując mój wpis - nie uważam się za kogoś kto wie co się zdarzy za kilka dni ale jak czytam takie bzdury "> Czyż nie napisałem, kilka dni temu, że na wzrosty w tym tygodniu nie ma szans. No i okazało się, że moja projekcja była trafiona w dychę, bo kurs był wtedy na 2,80" to mi ręce opadają.
    Pokaż analizę na jakiejś poważnej spółce np z wig -20, wtedy będziemy mogli oceniać twoje umiejętności.

• Re: jakie wyniki za I półrocze 2022 roku? Autor: ~kalafior [194.177.28.*]
    Coś komentujemy po dzisiejszej sesji czy nic?
[x]
STAPORKOW -0,48% 4,14 2025-11-06 15:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.