• Spółka w likwidacji yo podpucha. Autor: ~Xyz10384 [109.196.148.*]
    Najpierw w likwidacji , a potem się okaże że i tak nic nie zlikwidowali bo coś tam i będzie działać cały czas. Za duża spółka żeby upadła.
  • Re: Spółka w likwidacji yo podpucha. Autor: ~Hitler [46.204.4.*]
    Upadnie to aqwert na pryj los jeden
  • Re: Spółka w likwidacji yo podpucha. Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Dnia 2022-07-18 o godz. 15:04 ~Xyz10384 napisał(a):
    > Najpierw w likwidacji , a potem się okaże że i tak nic nie zlikwidowali bo coś tam i będzie działać cały czas. Za duża spółka żeby upadła.

co za brednie opowiadzasz, za DUŻA spółka?? a co ona takiego ma oprócz 5 mld długu?? nawet aktywa za 1 mld wyparowały po cichu, a ty tu jakieś brednie o dużej spółce, pewnie nawet już łopat nie mają, nie wspominając o pracownikach, więc kto miał by niby pracować? rodzina wiśniów na koparki wsiądzie?
  • Re: Spółka w likwidacji yo podpucha. Autor: ~yaki [103.62.50.*]
    Hej Trolle o nagonki na spadki, a po co wy tu siedzicie. To tak charytatywnie?
  • Re: Spółka w likwidacji yo podpucha. Autor: krosno2020 [5.60.100.*]
    Mają radochę, że ktoś traci, miałem takiego sąsiada, to coś wiem w temacie.
  • Re: Spółka w likwidacji yo podpucha. Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Nie mam zadnej radochy, bo brałem po 0,40 potem troche uśredniłem, ale jak zobaczyłem co tu jest grane ( kłamstwa z kasą która miała przyjść z Ukrainy, kłamali, przekładali datę nibywpływu- spierałem sie o to ze Spekulantem) to wiedziałem, że to trup, a mając już ogromna strate, wszedłem w fazę zobojętnienia, pogodziłem sie ze strata. Więc teraz tylko ostrzegam młode leszcze przed naganiaczami takimi jak np. Mustafa. I tyle w temacie.
[x]
PBG -2,33% 0,02 2024-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.