Kurs nisko ale nikt nie chce oddawać, ciężka konsola.. na innych spółkach podbitki, spadki kto a tutaj nic.. jedno jest pewne, dłuższa konsola - większe wybicie
Pytanie tylko czy wybicie górą czy dołem? Z tego co zauważam, a od lat siedzę na giełdzie, to przeważnie to drugie. A już w zdecydowanej większości wybicie dołem jak na forum bankiera piszą że kurs nisko i jest dołek i dno uklepane i teraz to tylko kierunek północ bo już nie ma z czego spadać. To wtedy na 90% mocne wybicie dołem i zjazd o połowę i kiszenie się na nowych minimach przez kilka lat. Ale nie ma co patrzeć tak daleko, bo jak tak dalej ta patologia pewnie się zwinie zanim to wybicie dołem nastąpi.
Problem ze tu nie ma ruchu i nikt nie pisze xD Ja z nudów napisałem jeden post a ten pewnie będzie drugi i ostatni xD Jak dla mnie może być wybicie dołem i na 40gr. Wiem co wtedy zrobię, ale nie będę pisał co żeby nie było że naganiam w którymś kierunku. Ja widzę nad jakimi grami pracuje firma i to mi wystarczy do potencjalnej wyceny jej gdy by się powiodło bądź nie. Dziwi mnie tylko że nikt choć trochę nie kreci kółek, brak troki wzrostowych, spadkowych trochę było ale ucichli. Czas pokaże co i jak:)