Pompa, jestem bardzo zawiedziony ..."obiecywałeś: , że będzie jeszcze taniej - nie zdążyłem w okolicy 15 tak dużo złapać bo czekałem na niższe poziomy....Pompa - do roboty bo czekam na niższych poziomach .
Tak na poważnie to chyba Ci co zostali wystraszeni po szacunkach już się pozbyli akcji .
Wrzuć pompa 1000 sztuk po 18 zł i zobaczymy ile będzie leżało ? ( zakładam , że tyle to uzbierałeś na tej korekcie ) Zobacz , to cena wyzsza o około 6% niż wczoraj .... zaryzykujesz ?
To nie jest czas na wychodzenie ze spółki tylko na akumulacje :)
To magia naszej giełdy brak obrotow. Ale obroty się pojawia jak ulica bedzie chciała złapać kroliczka . Czy Beein jest Kroliczkiem ? Były już pierwsze przymiarki i obroty, Max 28 zl . Mocny spadek do 14. Teraz ruszył król Sunex więc Beein jako książę też pragnie dołączyć do orszaku
Pompa , cały dzień czekałeś na podaż i się nie doczekałeś - z prawej musiałeś brać ... juz chyba wszystkich nowicjuszy wystraszyłeś ... pozostali bardziej świadomi i myślący samodzielnie
Tak jak pisałem wcześniej - by coś zebrać trzeba podbijać kurs ....podaż pewnie koło 20 zł się jakaś pokaże ....zobaczymy