• Żyła złota Autor: ~Krzych [176.107.115.*]
    Na nadchodzące czasy to spółka idealna. za 2-3 lata będziemy otwierać szampana. Teraz nawet nie obserwuję zbyt często notowań. Nie mam zmartwienia o to czy kurs stoi po 2, 5, czy 10. Żadna z liczb, która nie jest trzycyfrowa nie robi tutaj na mnie najmniejszego wrażenia.

pozdrawiam i do zobaczenia za ... jakiś czas

Krzych
  • Re: Żyła złota Autor: ~Www [37.109.33.*]
    A mnie martwi ,że nie ma 10 zł czy jestem nienormalny ?
  • Re: Żyła złota Autor: ~Pikador [89.76.20.*]
    Masz wyniki za II kw. 2022 r. albo trzy/cztery kolejne infa o nowych kontraktach i wtedy będziemy się zbliżać do wyższych poziomów na które czekasz.
  • Re: Żyła złota Autor: ~www [37.109.33.*]
    żywcem mnie nie wezmą przy takiej sytuacji finansowej firmy takich kontraktach jakie mieli i zebrali tylko w tym półroczu oraz besssie na szerokim tylko głupiec by się pozbywał walora który bez kontraktów tegorocznych chodził po 4,5 zł chyba ,ze ktoś wskaze lepsze kwity .Idą jak burza jeszcze w 2018 roku przychody na poziomie 1,5 miliona chyba a teraz szok
  • Re: Żyła złota Autor: ~001 [83.11.129.*]
    https://mamstartup.pl/rozwiazania-proptechowe-moga-poprawic-nie-tylko-samopoczucie-ale-i-stan-naszego-zdrowia-alicja-gackowska-eco5tech-sa/
    kocham tę spółkę wczoraj wybór ich oferty na poziomie półrocznych przychodów a na fejsie cisza
  • Re: Żyła złota Autor: ~Gutek123 [37.47.107.*]
    Oni wrzucają tylko podpisane umowy morze i dobrze w tych czasach a i tak informują na bierząco a niemuszą na NC mam spółkę która rozwija się w tępie mega szybkim a wszystko się dowiadujesz tylko w raportach taką moją politykę także tu niema co narzekać
  • Re: Żyła złota Autor: ~Pikador [89.76.20.*]
    Tak jak wspominałem wcześniej. Robią swoje, a ich PR nie nadąża i mocno kuleje. Przynajmniej nie ma tutaj (na razie) żadnych oszołomów i spółdzielni.
    na dłuższą metę to jest lepsze niż gdyby na odwrót było
[x]
ECO5TECH -3,03% 1,60 2025-11-07 16:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.