• Panie i Panowie Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    dość o odbytach przejdźmy do rzeczy:
    Dla mnie wygląda to na podejście pod split i ruch w stronę GPW, sprowadzając kurs do 40 zł i podział np. na 5 daje 8 zeta a potem z ta ilością akcji marsz na 50 zł kto zyska ?
    Ja cały czas dobieram
  • Re: Panie i Panowie Autor: ~ZnanyWon [95.49.217.*]
    Oczywiście jak zobaczyłem ten bezsensowny tytuł wątku to już wiedziałem, że to musiał być Znany czyli najbardziej irytujący i beznadziejny użytkownik tego forum. Wracaj do leczenia problemów z końcówką układu trawiennego.
  • Re: Panie i Panowie Autor: ~xyz [185.84.24.*]
    co ty za bzdury opowiadasz? a dlaczego podział na 5 a nie na 2, 3 lub 10? a w ogóle zacznijmy od tego jaki podział? skąd ty to wziąłeś? :)
  • Re: Panie i Panowie Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    Człowieku , po co iść na Główny z tymi paroma akcjami w wolnym obiegu , pies z kulawą nogą się tym nie zainteresuje ale jak rozdrobni będzie więcej akcji w obrocie to może i jakiś fund skusi się na dywidendę
    A poza tym na razie dał 1 zet ale jak pozamiata po Olewskiej zwoła walne i może dąć 18 = możę ?
  • Re: Panie i Panowie Autor: ~xyz [185.84.24.*]
    po co nam drobnym akcjnariuszom rynek głowny? po nic... więc po co sobie zaprzątać tym głowę? przejście na GPW jest dla głównych akcjonariuszy aby opchnąc funduszą swoje olbrzymie pakiety gdy nie widzi się perspektyw rozwoju biznesu. Więc tym lepiej że nie ma informacji o przejściu na głowny.

PS. skąd ta zmiana nastawienia od wczoraj? już jesteś obkupiony? już wyrwałeś z gardeł akcje tym których straszyłeś wczoraj?
    Na MNS jestem nawet nie wyobrażasz sobie od kiedy
    Pogadamy po 16 sierpnia jak po dwóch kwartałach będzie 30 mln zysku netto a wycena 90 mln , może i rynek tego nie zauważy ?
  • Re: Panie i Panowie Autor: ~aaaaaa [185.246.208.*]
    naganiaj frajerów naganiaj. Zarząd jest skopany a bez tego nie ujedziesz
    Bo Ty tak uważasz na forum bankiera hahahabuhabuha buha
[x]
MENNICASK -3,00% 58,20 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.