szkoda że nie widza manipulacji tam gdzie ona naprawdę występuje :) ile to ludzi uje... wykluczajac sporo spółek z obrotu, przed którym to wykluczeniem miała miejsce nie tylko manipulacja i jakoś KNF nie ma tam nic sobie do zarzucenia.
Tylko kto tam manipulował akcjami, jak obroty to przeważnie kilkaset złotych? Czy ci ludzie w EFE wykonują w ogóle jakąkolwiek pracę? Wg. mnie z lenistwa to tam by się nikomu nawet nie chciało "manipulować" czymkolwiek >>>>>>>>>>>>
A gdzie jest napisane, że robili to ludzie EFE? Teraz jest uruchamiane postępowanie w sprawie, które doprowadzi do faktów, tzn. czy manipulowano kursem i kto to robił jeżeli tak było.
A każdy może manipulować kursem. Trzeba tylko potrafić.
Ja nie oskarżam o manipulację ludzi z EFE, ale wręcz przeciwnie. Nie oskarżam też leszczy. Czekam raczej na wyjaśnienie jak można manipulować przy opisanych obrotach?>?>?>?
Jakiś łepek pewnie za pierwszą wypłatę manipulował, zebrał z prawej, automat zjarzył się że coś jest zbierane więc podbił kurs, łepek wysypał mu wszystko co kupił, zarobił 17,5 zł i poleciał do sklepu po kondomy
tu warto jeszcze sprzedać tylko po to by chociaż stratę mieć. Gdy ściągną to coś z giełdy to nawet straty nie będzie. Masakra, bo prawdę powiedzmy że nie ma jak sprzedać :( 1000szt zdołuje na -6% a 100 000szt? jak z czegoś takiego wyjść?
Pogodzić się z potężna strata to chyba jedyne wyjście. Tez mam ten ten problem. Co to wogole naprzyklad było te 78 sztuk po 17 ? Dramat jakis. Kto tym handluje i dla kogo były te emisje ?