Dziś ktoś czterema akcjami zbił w ostatniej sekundzie kurs o kilka procent! Manipulują kursem każdego dnia składając mikrozlecenia, wyłącznie w celu wywołania spadków, uruchomienia stop lossów, w dodatku produkują po kilka kłamliwych postów i komentarzy dziennie.
Starają się Was przestraszyć i "ułatwić" sprzedaż ze stratą.
Nie dajcie się okradać! Nie ułatwiajcie im działania na waszą szkodę, a w końcu nie dajcie tym złodziejom tryumfować!
Trzeba cenić swoje inwestycje! Jeśli w The Batteries wszystko pójdzie zgodnie ze strategią, to kapitalizacja może być wielomiliardowa. Jak myślicie na ile mógłby opiewać kontrakt z Samsungiem lub Applem?
Trzymajcie się, a bandziorom ze spóldzielni śmiejcie się w twarz.
Dziś ostrzegam. Spółka jest jedną z ciekawszych na GPW i potencjał ma przeogromny, w związku z czym próby straszenia, żeby odebrać wam akcje będą nagminne.
ale przeciez przy tak mizernych obrotach z kursem można zrobić wszystko. Nie wiem, czy jest tu spółdzielnia, wiem na pewno czego nie ma --------KUPUJĄCYCH! nikt tego nie kupuje to tak tu jest, pytanie kiedy zacznie tu się robić jakikolwiek ruch?
zobacz na kurs inner "perełki" jr czyli Saule.....piękne perspektywy, wspaniały produkt, miliony dotacji, kurs miał być po 100 zł ;))) a na chwilę obecną bez monetyzacji pomysłu, niby weszli na giełdę, ale straszą jakimiś sprawami sądowymi, co tylko pokazuje, że mają bałagan w swoich ustaleniach i sie nie dogadali ......a kurs szura po dnie... druga spolka na szybko od jr, z podobnym modelem wejscia na NC - ekipa holding - smieszny zart, który tez szoruje po dnie. Niby the baterries mają fajną technologię, ale tu o monetyzację pomysłów chodzi i oczywiście o wysoki kurs, ale jednak obawiałbym się takiego modelu wejścia na NC, co nie zmienia faktu, że jeśli tracę swój czas na pisanie tutaj, to znaczy, że jestem zainteresowany tym co tu się dzieje ;)
Inna spółka, inny produkt, co ty w ogóle wypisujesz? Z równie "mądrym" skutkiem mógłbyś porównywać do losowo wybranego papieru z gpw.
Co do Saule, to gigantyczne, plastikowe tafle zawierające ołów nigdy nie były eko i nie miały sensu biznesowego.
Baterie to kompletnie inny rynek, o zupełnie innej wadze i wartości, jakiekolwiek porównania, w szczególności twojego autorstwa są czystym absurdem.
tu nie chodzi o produkt, tu chodzi o mechanizmy giełdowo finansowe. jak jesteś taki mądry, to pokaż mi niemadremu spółkę od JR która przyniosła godziwy zysk długofalowo (bo nie mówię tu o spekulacyjnych podbitkach)
JRH lub CLC od kilku miesięcy rosną, i to jak!
Druga sprawa, Batteries to nie spółka JR, bo JR jest i ostatnim z inwestorów, i na szarym koniuszku kwotowo, a zapewne wejdą jeszcze więksi.
JRH - po wykresie, nie wchodzac w szczegóły, bo ich nie znam - wywindowanie kursu, a teraz jego opadanie - rok temu 10,36 zł, teraz 8,10 - gdzie ten wzrost kursu? CLC - analogicznie - wywindowanie kursu, fakt na 108 zł w szczycie, teraz kurs rok temu ok 32zł teraz 7,8 i jeśli dobrze pamiętam nie ma tam już jr.... Saule - tak samo windowanie na 14zł, teraz po 3,2..... Ekipa holding - spółka żart, więc nawet nie dam danych, ale kurs w dół, choć tu akurat to było pewne No chyba, że grasz na spadki, to fakt dało się na tych spółkach zarobić, na kółkach dało się zarobić, na fali windowania też dało się zarobić. tu też już była pierwsza fala windowania, kurs już był x10 "ktoś duży" kto miał tanie, za gosze, akcje przed windowaniem na pewno zarobił, tak ja widze ten mechanizm. Więc tu albo będzie druga fala windowania wraz z informacjami o wejściu baterries, albo już jest po i idziemy na groszówki.
No chyba że Miszczu masz jeszcze jakieś spółki do ANLizy ;)?
fakty mówią same za siebie!!! odpisz miszczu merytorycznie na to co napisałem jak taki pewien jestes siebie. nikt nie napisze, bo tu po prostu nie ma inwestorów, bo nie ma też co kupować poza kotem w worku!
To akurat ryzyko jest znikome, bo Ciszewski jest profesjonalistą, a brandy głównych inwestorów zobowiązują. Róbta co chceta, jak dla mnie, to możecie mi sprzedać po dobrej cenie i droga wolna. :D
A gdzie tu masz w ogóle jakieś podbitki i naganiaczy? Spadziowe spie.rd.oliny, owszem, nękają to forum i po prostu dostają adekwatną odpowiedź. Gdyby nie te g... panowałby tu idealny spokój. Poza tym, jak w ogóle wyobrażasz sobie tzw. "naganianie" na papier, który wiadomo, że będzie rósł? Przecież to absurd. Człowieku, obudź się, to giełda, więc tu MUSI rosnąć.