A moim zdaniem złoto jest dobrą opcją na takie przeczekanie. Kiedyś zacznie rosnąć, ostatnio kupiłam trochę złota na Mennicy Skarbowej, sądzę że to najbardziej bezpieczna inwestycja teraz.
Złoto od do wieków jest kruszcem pożądanym i jego wartość uznawał i chłop pańszczyźniany i cesarz. A czym jest Bitcoin żeby miał wyprzeć złoto? Bez przekąsu, serio pytam.
A moim zdaniem złoto nadal jest bardzo takim stabilnym środkiem, kupuje od czasu do czasu na Mennicy Skarbowej, by trzymać w taki sposób swoje oszczędności. Na złocie się przynajmniej nie traci aż tyle ;)
A mi się wydaje, że mimo wszystko złoto jest okej. W mennicy skarbowej kupowałam ostatnio trochę, wszystko było okej ale ja też nie mam jakiś wielkich oszczędności tak ulokowanych...
Złoto jest tam od dawna i ma wartość w przyszłości. Tak, inne opcje przyniosłyby efekt, ale złoto jest w rzeczywistości dobrą inwestycją. Oczywiście tak to widzisz, a wielu nie.
Odnośnie zakupu złotych monet, czy sztabek to polecam sprawdzić ofertę Mennicy Skarbowej. Niezłe ceny, krótkie terminy realizacji i jednocześnie uprzejma oraz pomocna obsługa klienta.
Co do złota to ja właśnie planuję je kupić w Mennicy Skarbowej. Faktycznie tutaj wybór jest bardzo obszerny i przede wszystkim zamówienia są tutaj bardzo szybko realizowane
Jak dobre oferty to Mennica Skarbowa, serdecznie zachęcam. Zarówno monety jak i sztabki można wyrwać w dobrej cenie - jakościowo też to dobrze wygląda.
Bardzo dobrą opcją jest też jednak Mennica Skarbowa. Faktycznie wybór jest tutaj naprawdę spory i przede wszystkim kontakt z obsługą jest dobry. można liczyć na ich fachowe doradztwo