• Dzień dobry Autor: ~Lopez [31.0.63.*]
    Jak w temacie , mam przeczucie że zapowiada się dobry dzień dla akcjonariuszy spółki Devoran
  • Re: Dzień dobry Autor: ~dude [5.173.158.*]
    Dnia 2022-07-14 o godz. 07:54 ~Lopez napisał(a):
    > Jak w temacie , mam przeczucie że zapowiada się dobry dzień dla akcjonariuszy spółki Devoran

A dzień dobry. Przydałoby się.
  • Re: Dzień dobry Autor: ~Oo [89.64.77.*]
    Cisną w dół przed odpałem. Śmiało sprzedawajcie po 8 groszy to szybciej poleci do góry
  • Re: Dzień dobry Autor: zulusowaty [185.122.98.*]
    Pamiętajcie o tym co pisał niejaki "Mazurkiewicz", że info lada moment, a jeszcze w tym kwartale jest duża szansa na złotówki. Jego jakiś tam fundusz ma wszystkie informacje i czekają tylko na jakiś tam sygnał, żeby kurs wystrzelił gdzieś tam w kosmos.

Tak, żeeeeee...... TAK!

• Re: Dzień dobry Autor: ~Lopez [31.0.80.*]
    Dzień dobry, mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie jeszcze lepszy niż wczorajszy
  • Re: Dzień dobry Autor: ~dude [5.173.29.*]
    Dnia 2022-07-15 o godz. 07:26 ~Lopez napisał(a):
    > Dzień dobry, mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie jeszcze lepszy niż wczorajszy

Myślisz, że zawiadomienie wyniesie kurs na wyżyny?
    Jakie to ma znaczenie. Dotyczy prawdopodobnie rajdu sprzed 2 lat. Teraz cena spadła ze złotówki do 8 groszy. Zawieszenie notowań w tej sytuacji byłoby bez sensu a być może wkrótce sprzedadzą spółkę zależną za 4 mln i ruszą z inwestycjami
  • Re: Dzień dobry Autor: ~Koniu [77.115.70.*]
    A jakie masz POZYTYWNE NEWSY które spowodują wzrost kursu?????? Pytam!!!!!
    Na razie nie ma ale w każdej chwili mogą się pojawić, np. o sprzedaży spółki zależnej i pozyskaniu 4 mln zł na inwestycje. Nie ma też powodu żeby sprzedawać akcje, po 7-8 gr po spadku z 1 zł (ponad 90%). Raczej mamy odpowiedź dlaczego kurs tak zleciał i info o przypuszczalnej manipulacji kursem przez osoby fizyczne na kursach 5 spółek 1.5 roku temu jest już zdyskontowane w kursie
    Jak ktoś chce sprzedawać swoje akcje po 7 groszy to jego sprawa. Ale proszę potem nie płakać
  • Re: Dzień dobry Autor: ~buffet [89.64.59.*]
    zwłaszcza nie płakać jak będą poniżej 5 groszy !
  • Re: Dzień dobry Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Noooo....., chyba, że sprzeda po 7, a potem odkupi po 6 lub 5 lub niżej..................
    Wszystko możliwe ale po zjeździe kursu akcji o 93% mało prawdopodobne i sensowne ponieważ niemal wszyscy sprzedający musieli by zaakceptować kilkudziesięcioprocentowe straty. Podaż już niemal zamarła, popyt niestety też i mamy obsuwanie się kursu na małych obrotach. Sprzedaż akcji że stratą na po 93% przecenie akcji to ryzykowna strategia. Znacznie lepiej jest poczekać na dobre infa ze spółki a te niewątpliwie się pojawią po pozyskaniu środków że sprzedaży spółki zależnej
    Pomyłka bo: ta spółka JEST WYŁĄCZNIE SPEKULACYJNA (brak produktu, brak produkcji, brak pracowników, nawet brak realizacji wymyślonego wizerunkowo celu)! A to znaczy, że o kursie decyduje WYŁĄCZNIE - GŁÓWNY/DOMINUJACY AKCJONARIUSZ -MEGA SPEKULANT Z CYPRU! Spekulacja będzie polegała na podbiciu kursu za pomocą - prawdziwej/lub wcale nie - "pozytywnej info. medialnej"! No a następnie wyciągnięciu kursu w górę i "wciśnięciu" pustych akcji leszczom! Wniosek: W PRZEDZIALE CENOWYM: 0.07-0,08 brać leszcze ile się da - BO TANIEJ JUŻ NIE BĘDZIE!
    BRAWO TY
    Ojjjjjjjj........, jak ktoś pisze twierdząco żeby brać, bo taniej nie będzie, to mi się zapala czerwona lampka, że ten ktoś chce sprzedać!

..., a może się mylę?
  • Re: Dzień dobry Autor: ~Lopez [31.0.53.*]
    Dzień dobry,

Jak myślicie? Dzisiaj zapowiada się wybicie ? Jestem dobrej mysli
  • Re: Dzień dobry Autor: ~dude [94.254.169.*]
    Dnia 2022-07-20 o godz. 08:10 ~Lopez napisał(a):
    > Dzień dobry,
    > >
    > > Jak myślicie? Dzisiaj zapowiada się wybicie ? Jestem dobrej mysli

Prędzej zębów o chodnik. Ale oczywiście liczę na to.
  • Re: Dzień dobry Autor: ~Tomichol [31.161.190.*]
    Haha
    ''To - na razie" trwa już 15 lat!
    Dzień dobry

Mam przeczucie że dzisiaj się coś ruszy
    Ty codziennie będziesz pisał o tym swoim przeczuciu i snuł wizję mega wzrostów???

Ale DOBRZE!!! Życzę, żeby Ci się te Twoje przeczucia kiedyś spełniły, bo pasuje zwolnić kapitał na dalsze inwestycje.
  • Re: Dzień dobry Autor: ~Dude [94.254.174.*]
    Mój kot Alfons właśnie się ruszył. A więc kto wie...
    Dzień dobry

Myślę że w tym tygodniu pojawi się info
    O proszę! Już nie przewidujesz super wiadomości i wystrzału na kursie z dnia na dzień ale na cały tydzień. Już tylko patrzeć jak będziesz pisał o super akcji na kursie DEV z miesiąca na miesiąc, a potem w ujęciu rocznym.

Obudzimy się 1 stycznia po super imprezie noworocznej i zobaczymy następujący komunikat do "Lopeza": "...Myślę że w tym roku pojawi się info..."
  • Re: Dzień dobry Autor: ~Mazurkiewicz [188.146.5.*]
    Witam,

Info właśnie jest szykowane o pojawi się w najbliższym czasie.

Pozdrawiam.
    ....., a już myślałem, że wszystko sprzedałeś! Dużo ci jeszcze zostało do wywalenia akcji?
  • Re: Dzień dobry Autor: ~Dude [94.254.173.*]
    W najbliższym czasie będzie ciepło.
  • Re: Dzień dobry Autor: ~Lopez [31.0.32.*]
    Dzień dobry , Panie Mazurkiewicz kiedy powinniśmy spodziewać się info ?
  • Re: Dzień dobry Autor: ~Mazurkiewicz [5.173.2.*]
    Info będzie niebawem tylko sprzedam akcje, niewiele mi zostało.
    Pozdrawiam
    Mazurkiewicz
    Co tam Lopezie? Zamurowało kakao???
  • Re: Dzień dobry Autor: ~Mazurkiewicz [188.147.76.*]
    Witam. Uprzejmie informuję, że nasz fundusz nadal kupuje akcje, do końca tego tygodnia planujemy dokupić jeszcze 3-4 mln aby zdążyć przed info o czym dowiecie się w odpowiednim czasie.

Pozdrawiam
    Ależ ściema!!!!!!!!!!!!! 3-4 mln akcji???????? TUTAJ?????????? TERAZ??????? Hahaha.....

Chociaż NIE! To może być prawda! Ten forumowicz o NICK-u "Mazurkiewicz" jest niezłym manipulantem. Nie podaje o jakie akcje chodzi, nie znamy nazwy funduszu, pisze o jakimś "info" ale nie widomo kiedy i czy w ogóle będzie oraz jakiego waloru to dotyczy!

Niektórzy się tu podniecają, że fundusz wchodzi i zaraz będzie rakieta pod trefne "info" ale tak naprawdę to zwykły spekulant chcący oszukać innych!

TO CO..., ILE AKCJI MASZ JESZCZE DO WYWALENIA ŁOBUZIE???
  • Re: Dzień dobry Autor: ~Myślący [83.18.229.*]
    3 i pół miliona to już 5% więc naprawdę ściema bo zawiadomienie przecież trzeba podać
  • Re: Dzień dobry Autor: ~Mazurkiewicz [188.146.0.*]
    Witam,

Ilość zakupionych przez nasz fundusz akcji zależna jest od wielu czynników.
    Z uwagi na aktualne uwarunkowania makroekonomiczne nasz fundusz przedłużył termin skupu dużego pakietu akcji do połowy sierpnia.

Pozdrawiam
    Dzień dobry

Czyli to jawny sygnał że kurs pójdzie w górę co osobiście bardzo mnie cieszy
    Dzień dobry

Wiadomo już kiedy rozpocznie się skup ?
    Jeszcze dużo za wcześnie! Dopiero co zaczęły się żniwa, więc rolnicy jeszcze nie jeżdżą do skupu ze swoimi płodami rolnymi.

Natomiast, jeżeli chodzi o skup trzody chlewnej, to nie mam pojęcia jakie tam są terminy....
  • Re: Dzień dobry Autor: ~Lopez [31.0.81.*]
    Dzień dobry

Wczorajszy dzień zakończony nie wielkim wzrostem, czyżby to początek długo calowego trendu wzrostowego ?
    Oj tak! To jest początek czegoś WIELKIEGO! Wczoraj w 12 transakcjach właściciela zmieniło 15 053 akcji o wartości 1 094 PLN.

Też mi się wydaje, że to jest wyraźny sygnał, że idziemy we właściwym kierunki, a Zarząd ostro na to "pracuje".

Lopez! Cokolwiek bierzesz, nie przestawaj...
  • Re: Dzień dobry Autor: ~Mazurkiewicz [188.146.0.*]
    Witam,

Z uwagi na aktualna sytuacje spółki jak i sprzyjające warunki należy spodziewać się stabilnego wzrostu kursu spółki.

Pozdawiam
    Jeszcze zapomniałeś dopisać, że dzisiaj po sesji ma być info!!!
  • Re: Dzień dobry Autor: ~Koniu [77.115.115.*]
    Info o tragicznych wynikach badania twego mózgu! No chyba, że ty tak na płatne zlecenie - pitolisz?
    Z tym "info" to był sarkazm!!!!!
  • Re: Dzień dobry Autor: ~Mazurkiewicz [85.198.200.*]
    Witam,

Info jest aktualnie doprecyzowywane i pojawi się już w najbliższym czasie.

Pozdrawiam
[x]
ENERGY -2,45% 0,24 2026-05-26 14:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.