To jest to,że na forum jest taka cisza i nikt nie drąży - DLACZEGO NIE MA ASYMILACJI NOWYCH AKCJI !!! Niepojęte. Przepraszam , że się zapytam , czy ktoś wie , o co w tym chodzi ???
Przecież napisali w raporcie z 5 lipca cytuje „Zamiarem Spółki jest ubieganie się o dopuszczenie i wprowadzenie Akcji serii D do obrotu na rynku regulowanym (podstawowym) Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.”
Dopuszcza to dopuszcza nie to nie , wakacje są ludzie nie myślą o GPW
A masz nowe newsy SKOT?
Spokojnie Panowie, tu jeszcze będzie promocja.Zobaczymy jeszcze Skotana w okolicy 0.90 - 0.50 i to będzie czas na kupowanie Osobiście trzymam kasę i obserwuję
Niepojęte jest to dlaczego przesunęli spłatę obligacji na wrzesień , skoro kasa już była na koncie .. żeby dalej niemałe odsetki romkowi płacic ? i dlaczego spada a nie rośnie po wpłynięciu 40 baniek ? Remediacja w Nigerii też zakończona .. Czy ktoś wie , o co w tym chodzi ???
proste . Sprawy wodorowe odsunięte w czasie , nic nie ma , ani pociągów , ani autobusów , WTT odsuwa start na NC bo będzie spalać śmieci a komu wodór ? Zgazowanie węgla też pójdzie w niebyt bo węgiel potrzebny do opalania . W co nie wejdą to zamienia się w niebyt . Nikt tego nie potrzebuje .
Tylko że te przyszłe przychody to zwykłe brednie są. Oni zyski zobaczą jak świnia niebo. Żeby zarabiać to trzeba jakieś pojęcie o biznesie mieć a co potrafi skotan wystarczy spojrzeć na jego historie. Ale jak widać glupich i tępych marzycieli dalej na tym trupie nie brakuje a jeszcze byli i tacy co w emisje weszli.
Dnia 2022-08-19 o godz. 16:30 ~xxxx napisał(a): > Tylko że te przyszłe przychody to zwykłe brednie są. Oni zyski zobaczą jak świnia niebo. Żeby zarabiać to trzeba jakieś pojęcie o biznesie mieć a co potrafi skotan wystarczy spojrzeć na jego historie. Ale jak widać glupich i tępych marzycieli dalej na tym trupie nie brakuje a jeszcze byli i tacy co w emisje weszli.
Szczerze powiedziawszy jak do tej pory tutaj to wszystko brednie ;) Cuda się czasami ponoć zdarzają ;) ale bardzo,bardzo rzadko ;)
To mają być najlepsi z najlepszych w Polsce . Nieudacznicy z największego trupa na GPW ruszyli na łowy najlepszych specjalistów , prawie cyborgów . I znów pół roku z głowy . Co tam na Antypodach ? Reklamówka w której zawieżli towar sprzedana , estrovita stoi na półce .
Spółka Skotan S.A. podpisała długoterminową umowę na sprzedaż swoich produktów do Australii, Nowej Zelandii i Singapuru. Jako pierwsze na południową półkulę trafią wyroby z segmentu Pharma – popularne suplementy diety linii EstroVita.
Nie chcę was obrażać ale jesteście prostakami, większości akcjonariatu ( pozostałego:)) nie interesuje już co skotan będzie robił, komu sprzedawał itp na obecną chwilę chodzi o to żeby dobrze sprzedać akcje i taniej odkupić :) więc skotek pij olejki popijaj wódką i żyj 100 lat aaaa i nie zawracaj tyłka bzdurami
Dobre ...buhahaha. Sprzedać drożej serio ? Jak możesz sprzedać drożej jak każdy zakup bez względu na cenę masz od razu haka. Tutaj po zakupie masz od razu stratę i wisisz na haku jak ciul bo przy tych obrotach nie jesteś w stanie zrobić nic
Nie wiem czy to do mnie czy do 4 xxxx Jeśli do mnie to udzielam się bo mam mnóstwo akcji i już szlag trafia . Po co ten gość siedzi z tą spółką na gięłdzie jak tu nic się nie dzieje ? gdyby tego trupa nie było to żyłbym spokojnie z dala od tego krętacza i tyle . Bo dałem się nabrać że coś z tego się wylęgnie taki jest cel mego pisania bo już pogodziłem się ze stratą kapitału i nie miałbym problemu ze zlikwidowaniem