A gdzie ma być ??? W kosmosie? Bo ty sobie mamisz o jakimś impulsie cieciu malinowy! Odpowiem dla ciebie językiem twojego poziomu: "odpalaj rakiete i zajmuje miejsce bo machamy z peronu". Właśnie takim upośledzonym jak ty.
Nie znamy dnia ani godziny, ale napewno kiedys na x lub xx zl wywinduja kursik pozostaje czekac i tyle.. do skutku.. ja czekam na duze magazyny jak opracuja i beda sprzedawac przyszly rok chyba ze w tym roku spekula na x zl to oddam jak nie to za rok poczeka sie. Musza dojsc umowy konkretne.. choc i bez espi wiele spolek pompowali bez powodu tylko dlatego ze mialy smieszne FF jak Minutorek :)
Wiem mnie nie oszuka nikt od 15lat 2007r na GPW/NC gustuje w tym drugim sa wieksze rajdy w gore :D na gieldzie i zwyciezca podium m.in parkiet challenge, setki jak nie tysiace transakcji za soba, ciezko zliczyc juz. I nie takie rajdy sie widzialo nawet czesto o 10tys % w 1 do kilka miechow na jakichs smieciuchach nawet heh :D wiec tu tym bardziej poteznie urosnie kwestua czas7 czekam 3rok i drugie poczekam na min 1tys % bo warto a wiem ze to bedzie znacznie szybciej przyszly lub obecny rok, czekamy do skutku, az sie doczekamy kiedys wkoncu.. :)