poproszę o konkrety, nie pierdoły o ściekach, nanorurkach i wikanie. bo może po tym oszałamiającym wzroście prezio zrealizował mega zysk i ulokował w bezpieczne miejsce w nieruchmościach buahaha ?
No ale za to mam zapewnioną rozrywkę... to co niektorzy z was maja czasem do powiedzenia z tobą ba czele to prawdziwy dobry kabaret.. jestem gotow ponieść ten koszt, zwłaszcza że przeciez śmiech to zdrowie
Dnia 2022-07-13 o godz. 14:29 ~hmm napisał(a): > No ale za to mam zapewnioną rozrywkę... to co niektorzy z was maja czasem do powiedzenia z tobą ba czele to prawdziwy dobry kabaret.. jestem gotow ponieść ten koszt, zwłaszcza że przeciez śmiech to zdrowie
Spokojnie, śmiech ci zrekompensuje szczypawka i to z nawiązką :-D.
Dnia 2022-07-13 o godz. 16:59 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-07-13 o godz. 16:41 ~ktoś napisał(a): > > mróz tym wpisem tylko udowodniłeś, że żadnych akcji nie posiadasz czyli co mrozek - kłamczuszek? > > Też tak uważam. > Zły to ptak, co własne gniazdo kala- mówi staropolskie przysłowie.
HAHAHHHAaaaaaaaa Odezwał się posiadacz pakietu kontrolnego holdu snw z Lublina
wcsedes, to udowodnij teraz ten swój stan posiadania,... do tej pory miałeś z tym bardzo poważne problemy nie stojące "po twojej" stronie * ,....
A wystarczy wystawić ten j.w. "pakiet kontrolny" np. po twoje ulubione i wymarzone 50 zet
------------------ * sam w to przecież nie wierzysz
Dnia 2022-07-13 o godz. 19:17 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-07-13 o godz. 16:59 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-07-13 o godz. 16:41 ~ktoś napisał(a): > > > mróz tym wpisem tylko udowodniłeś, że żadnych akcji nie posiadasz czyli co mrozek - kłamczuszek? > > > > Też tak uważam. > > Zły to ptak, co własne gniazdo kala- mówi staropolskie przysłowie. > > HAHAHHHAaaaaaaaa > Odezwał się posiadacz pakietu kontrolnego holdu snw z Lublina > > wcsedes, > to udowodnij teraz ten swój stan posiadania,... do tej pory miałeś z tym bardzo poważne problemy nie stojące "po twojej" stronie * ,.... > > A wystarczy wystawić ten j.w. "pakiet kontrolny" np. po twoje ulubione i wymarzone 50 zet > > ------------------ > * sam w to przecież nie wierzysz
Trzeba było swego czasu śledzić arkusz zleceń, zamiast trollować :-).
Nie sciemanaj bo stracisz zaufanie do siebie nawet tych ktorzy nie stracili go jeszcze do tej pory (jesli w ogole s atacy to pojedyncze jednostki). Miales wystawic, sam do tego zachecales innych, by na koncu samemu wycofac sie rakiem tlumaczac sie problemami technicznymi. tak wiec takie bajki to mozesz dzieciakom w przedszkolu wciskac.
Dnia 2022-07-13 o godz. 21:12 ~hmm napisał(a): > Nie sciemanaj bo stracisz zaufanie do siebie nawet tych ktorzy nie stracili go jeszcze do tej pory (jesli w ogole s atacy to pojedyncze jednostki). Miales wystawic, sam do tego zachecales innych, by na koncu samemu wycofac sie rakiem tlumaczac sie problemami technicznymi. tak wiec takie bajki to mozesz dzieciakom w przedszkolu wciskac.
Były wystawione i to kilka dobrych dni, a że dołączyły się bodajże ze 2-3 osoby, to pomysł upadł i zlecenia zostały wycofane. Jeżeli to do ciebie nie dociera, to trudno, musisz żyć z tym problemem :-).
A założysz się ktosiu razem z cempkiem o zniknięcie z forum jak wam udowodnię że mam jeszcze 17 k tego badziewia?
Na 3 zł będzie ok? Chyba tam jutro tak szybko nie dojdzie co? Buahaha
Dnia 2022-07-14 o godz. 10:08 mroz napisał(a): > admin widzę pilnuje, więc jeszcze raz: > cempek i ktosiu macie mój pakiet na 3 zł, bierzcie tą perłe ode mnie w p.i.z.d.u :)
Rozum mówi inaczej, ale serce me wielce by się radowało, jakby ci pojechali po SL :-).
skoro to taka perła to bierz po tyle co wystawiłem i mnie uwolniij od tego ciężaru. przecież i tak zarobisz. Ludzie nie słuchajcie tego pa.j.a.ca bo to jeden wielki kłamca. Cempuś tu nakręca a buchaj mam wrażenie gra przeciwko akcjonariuszom...
Dnia 2022-07-14 o godz. 13:07 mroz napisał(a): > skoro to taka perła to bierz po tyle co wystawiłem i mnie uwolniij od tego ciężaru. przecież i tak zarobisz. > Ludzie nie słuchajcie tego pa.j.a.ca bo to jeden wielki kłamca. Cempuś tu nakręca a buchaj mam wrażenie gra przeciwko akcjonariuszom...
Więc wywalaj, buchaj nie będzie już przeciwko tobie grał. Jęczysz, stękasz, uwolnij się od problemu i idź zarabiać hajsy na perłach :-).
Dnia 2022-07-14 o godz. 13:07 mroz napisał(a): > skoro to taka perła to bierz po tyle co wystawiłem i mnie uwolniij od tego ciężaru. przecież i tak zarobisz. > Ludzie nie słuchajcie tego pa.j.a.ca bo to jeden wielki kłamca. Cempuś tu nakręca a buchaj mam wrażenie gra przeciwko akcjonariuszom...
O związkach wcpunk z zarządem holdu snw , to ja pisałem Ho ho ho od ,... dawna nawet podejrzewałem go , że może być jakimś pociotem rodu b. ,... przecież to taka "rodzinna" firma
Dnia 2022-07-13 o godz. 23:03 ~hmm napisał(a): > sciemniasz, sam pisales ze miales klopoty techniczne i ze sie nie dalo
Tak , zgadza się "kłopoty techniczne" i to po stronie biura maklerskiego ,.... tylko kto w to uwierzy ??? A wystarczy zmienić BANK ???, lub spróbować raz jeszcze
a ja wręcz jestem o tym przekonany ze to pociotek buchajski, którego umieścili w zakładzie w Tworkach. pisze mi co mam zrobić a jak naganiał i dalej nagania to już zapomniał . ja w przeciwieństwie do ciebie cempuchu jeb... podbierałem przy poprzedniej hossie żeby to szło na wyższe poziomy i wtedy nie doradzałeś co robić i nie stękałeś i nie jęczaleś
No to teraz jęczydusze, doradzam wam ocieplić domy przed sezonem grzewczym, zacisnąć zęby oraz jeść mniej i taniej, będziecie zadowoleni i odrobicie straty :-).
Dnia 2022-07-14 o godz. 13:41 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-07-13 o godz. 23:03 ~hmm napisał(a): > > sciemniasz, sam pisales ze miales klopoty techniczne i ze sie nie dalo > > Tak , zgadza się "kłopoty techniczne" i to po stronie biura maklerskiego ,.... tylko kto w to uwierzy ??? > A wystarczy zmienić BANK ???, lub spróbować raz jeszcze
Kłopoty techniczne to wy macie we łbach po odparowaniu istoty szarej :-D.
Dnia 2022-07-15 o godz. 18:18 mroz napisał(a): > weź spytaj starego swojego gdzie miał łeb jak cie tworzył ?
Może być problem jak zwykle w przypadku wcpunk ,.. coś tam przebąkiwał , że ma ojczyma , a to przecież nie to samo co ojciec ,.... a i ojciec nigdy na 100 % pewny nie może być ,...
Dnia 2022-07-15 o godz. 22:44 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-07-15 o godz. 18:18 mroz napisał(a): > > weź spytaj starego swojego gdzie miał łeb jak cie tworzył ? > > Może być problem jak zwykle w przypadku wcpunk ,.. > coś tam przebąkiwał , że ma ojczyma , a to przecież nie to samo co ojciec ,.... > a i ojciec nigdy na 100 % pewny nie może być ,... > > HAHAHAhhhaaaaaaaaa >
Do mroza- nie muszę nikogo pytać , gdzie miał łeb, ale twój miał na pewno w zamrażalniku :-). Scett, twój stary jako koniuszy u Gruchy pewnie miał pole do popisu, stąd taki ananas się urodził.