na dobrych spolkach milion obrotu to jest pare minut po rozpoczeciu notowan, wiec sie nie podniecaj smieciem, ktory spadl ze 100zl na 5zl a ludzie potracili tu majatki... Prezes jest zwyklym zerem, zlodziejem i oszustem. Manipulowal kursem i informacjami a fakt, ze nie zostal pociagniety do odpowiedzialnosci jest jakas farsa i zartem! Aaaaa i jeszcze jedno... wiem, ze prezio czasem czy ta tu posty.. Jesli masz Pan problem z moim wpisem, to proponuje wytoczyc mi sprawe w sadzie - moj IP widnieje obok nicku! Moze wtedy bedzie okazja wyjasnic kilka kwestii, ktore na pewno zainteresuja akcjonariat tego smiecia!
Nerwowy coś jesteś, czyżbyś jakimś karkołomnym sposobem pożyczył akcje i zagrał SHORTA? No muszę Cię zmartwić, raczej nie wejdzie, wiem, że pisali tu na forum o 2 zł - możesz mieć pretensje do nich. ;-)
Masz na myśli tutaj siebie? Kto co kupuje i sprzedaje to jego sprawa. Jak umoczyles na tej spółce to twój problem. Przestań klapac głupoty na klawiaturze i wylewać żale.
nie kupilem na szczescie tego smiecia, bo przy tym ile inwestuje to przy takiej plynnosci jaka ma ten smiec pewnie juz bym nigdy nie wyszedl z takiego trupa.. Zal mi takich fra jerow jak wy.. ale z drugiej strony gdyby nie tacy dawcy kapitalu jak wy to tacy jak ja by nie zarabiali, wiec wy, cymbaly tez jestescie potrzebni!
jesteś typowym błaznem i nic tego nie zmieni. Po twoich wpisach widać dodatkowo że gówno się znasz na inwestycjach więc żyj sobie tak dalej w swoim świecie, tylko tyle Ci zostało...
Zenku - nawet na akcjach spółek z NC można zagrać shorta - jest to dość trudne, czasochłonne i w sumie nieopłacalne, dla osób, które są wstanie to zrobić. To tyle jeśli chodzi o dyskusje z trollem :-) Jeszcze dużo musisz się nauczyć :-)
poczytałeś sobie nanako o Fluidzie? i tu i tam patent będący motorem napędowym firmy tu i tam dotacje, a potem zwrot dotacji. Innogene skończy jak Fluid - 2 zł to będzie marzenie.
Nie wiem jak skończy innogene. Ty też tego nie wiesz i to tyle jeśli chodzi o dyskusje, ja naprawdę nikogo nie namawiam, żeby inwestował w jakąś spółkę, czy też sprzedał akcje, a Wy to notorycznie robicie, no co Was interesuje kto gdzie lokuje zarabia/traci swoje pieniądze? :-)
przeciez majtos to umoczyl na infoscanie, bral po 10, gdzie kurs jest kazdy moze sprawdzi
oni wszyscy tu od 1.5 roku, akcji nie maja, ale po kazdym espi/ebi, komunikacie, doslownie w pare minut maja juz gotowe elboraty ze wszystko złe i nieprawdziwe :))
I to tak za darmo, rano w poludnie, wieczorem, w nocy, o swicie, o polnocy :))
Doslownie sami zbawcy narodu co martwią się tylko obys tylko biedny tu nie zajrzal i nie daj boze nie kupil i posiadal akcji :))
Dlaczego tak nie ujadaja na cd projekt, allegro, kghm, mercator, biomed itepe itd, tylko uczepili sie jak to nazywaja takiego smiecia z Poznania z oszustem na czele.
Zenek Stajenny to jest Newconnect tu bańka obrotu to sporo, ale dla Cb i tak źle i pisać tylko bzdury potrafisz. Jak tak oczerniasz prezesa to do prokuratury, w ogóle Zenek po co tu siedzisz jak nie masz akcji...?
I dzisiaj kolejne 4 tysiące :):):) śmieszne są te twoje wpisy :):):) pisałeś coś kiedyś ze nikt nie wchodzi takimi kapitałami zeby stracić - a juz są w plecy prawie 40% szparagowy inwestorku