• nic nowego Autor: ~blablabla [188.47.125.*]
    zauważ , że od przynajmniej pół roku pierwszą "traksakcją" jest kupno 10-12 sztuk. Czasami 2sztuki, czasami 20 ; ale zazwyczaj 10-12 . Po co ? nie wiem :D
  • Re: nic nowego Autor: ~zeXon [193.41.175.*]
    racja, a ja bym nawet odwrócił pyt: ilości transakcji z 2.10.12 akcjami świadczą o obecności automatu. to jest fakt. ktoś go ustawił i doprowadził do zjazdu kursu oraz odstraszył popyt. i teraz postawiłbym pytanie: po co? dlaczego KNF nie reaguje oraz czy jest to na zlecenie mielimonkow?
    to nie jest obrót wolnorynkowy oraz nosi znamiona manipulacji kursem a więc nie jest legalne. kto inny niż dominujący mieliby w tym interes? nikt....
    ostatnie pyt: jaki poziom dla automatu zlecono jako docelowy?
    wniosek: mają akcjonariat tutaj za nieświadomy i do wyploszenia. ale tak mogli działać 3 lata temu, dziś została większość świadomych o czym moim zdaniem świadczy brak naruszonych SL.
    (ja też ich tu nie ustawiam bo już byłbym bez akcji)
  • Re: nic nowego Autor: ~Ble [188.47.125.*]
    Odnosnie SL - to przez ostatnie dwie akcje w ciagu chyba 3 tygodni , ustawiam profilaktycznie zakup kilku tys akcji na dziwnych poziomach , typu 2.20 albo 1,90 , i trzymam kciuku ze noz widelec wejdzie przez czyjas pomylke:)))
[x]
DMGROUP 1,62% 3,13 2025-10-14 15:24:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.