Pojawiła się informacja, jak takie perspektywy dobre to dlaczego Rygula i jego bliscy opuszczają okręt? Czyżby zaraz info że okręt nabiera wody i tonie? Pewnie się nie dowiecie bo osoby zarządzające nabrały wody w usta albo zamazują obraz marketingowym bełkotem.
Gra ma coraz lepsze opinie :) widoczna ilość pobrań na 1k+ ciekawy jestem przy jakiej pokażą zmianę - stawiam na 10k pobrań lub więcej. Kajko I Kokosz Buduj i Rządź - to rządzimy i idziemy do przodu :)
Gra nie jest zła ,postemp od bakterii ogromny,reklamy są więc coś zarobia .szkoda że gra nie działała tak jak teraz na początku tak to dużo osób się zrazilo
Zgadza się ale uczymy się na błędach - pisałem że pośpiech nie służy - byłem zaskoczony, że ją wypuścili na koniec czerwca jak pisali wcześniej, że zmieniają termin na lipiec. Ale zaczyna wszystko chodzić widzę nową aktualizację więc siedzą i działają. Były już skrajnie niskie opinie ale zaczyna to wszystko iść do góry opinie są coraz lepsze ! to i akcje pójdą do góry. Należy pamiętać, że to też jest czas testów i gra nie została wypuszczona na APP więc wszystko jeszcze się może zdążyć. Poodpinają ją na Google Play a późnej puszcza na iOS iPhony i Japonia oszaleje :D