Rozumiem, ze wg was firma która miała przez Rosję i wojnę mieć super złe wyniki a ma lepsze niż rok temu dalej zasługuje na szyderstwo? Jak było
tak źle to teraz może być tylko lepiej
Dnia 2022-07-15 o godz. 15:46 ~Inwestor napisał(a): > Rozumiem, ze wg was firma która miała przez Rosję i wojnę mieć super złe wyniki a ma lepsze niż rok temu dalej zasługuje na szyderstwo? Jak było > > tak źle to teraz może być tylko lepiej
dobrze napisane. Mnie dzisiejsza informacja ostatecznie skłoniła do zakupu pakieciku. Na razie skromnie ale pięknie :)
Podobny scenariusz tu bedzie jak na OpenFinance, pojdzie do piachu wczesniej czy pozniej!~Zmarnowali srdoki finsnowe na budowe fabryki, sprzedali ziemie, nie dotrzymali obietnic z analizatorami-oddali mase dotacji, mowiac szczerze zaprzepascili wszystko aby zostac gigantem ! Wszytskei ich inwestycje sa nieudane powiedzmy sobie szczerze, nikt ich nie szanuje i nie traktuje jako partnera biznesowego ktoremu mozea zaufac ale co tu sie dziwiac skoro pokazuja jedynie komunikaty w ktorych jedyne co widzimy do REZYGNACJA Z TEGO I TAMTEGO! Predzej pojdzie do piachu tym lepiej dla gieldy i akcjonariuszy bo takie spolki powinno sie wycofywac lub przynajmniej wpiswyac na liste alertow!]#
sandman76 - jaka informacja sklonila cie do wywalnia kasy w cormaya? Bardzo jestem ciekaw. Chyba nie ta informacja o prognozowanych przychodach za 2q? Bo przychody realnie sa nizsze niz rok temu, nieprawdaz? Wiec jaka to byla ta "dzisiejsza informacja"?
Dziękuję ci kochaniutki że mnie ostrzegłeś przed zakupem tej spółki , już trzymałam paluszek na Enter
Jeszcze raz dziękuję dobrze że są jeszcze ludzie którzy martwią się pieniążkami innych ludzi
Pozdrawiam
Joasiu swoja droga to trzeba sie zastanowic dlaczego jest tu na forum tylu bylych akcjonariuszy przestrzegajacych przed kupnem. Ja mam akcje i tez przstrzegam. Czy to jest cos zlego przestrzegac przed tym spamem? Tu tylko kolkowicze cos moga zarobic. Jak siedzisz w tej spolce to napisz, jakie widzisz na chwile obecna pozytywy oprocz tego analizatora, ktory zostal w koncu urodzony. Ze starymgraczem sie skontaktuj. On cie wesprze.
Czyli jednak kupilas. No coz. Twoj wybor. Moze jednak cos zarobisz. Zycze powodzenia. A jesli chcesz jakis rzeczowych argumentow przeciw kupnie tego waloru to mysle, ze znajdzie sie ich wiele. Proponuje, aby forumowicze to wypunktowali. Ja moge tylko rzucic pare takich luznych tematow: ucieczka Plocicy, handel z ruskimi, fiasko nowych projektow badawczych i ich dofinansowan, cisza z nowym analizatorem, Scope pokazalo srodkowego palca Cormayowi, mizerne obroty, realny spadek przychodow 2Q2022 (prognoza). Kto da wiecej RZECZOWYCH argumentow przeciwko kupnie akcji? Tak dla Joasi.