Gary Jancio nie wiem jakich nikogo jeszcze uzywasz? Po co tu siedzisz i mącisz ludziom w glowie? Nie pamiętasz jak mnie wyzywałem kiedyś przy cenie 5.3, że mój sygnał kupna się nie sprawdzą. Gdzie byłeś przy cenie 7 zeta. Czemu jesteś tak wygadany jak akcje spadają? Jaka jest Twoja wiarygodność , piszesz że masz akcje a jesteś tylko przy spadkach. Czemu nie sprzedałeś akcji przy 7 zeta jak jestes taki wszechwiedzacy.? Czemu nie zagrałeś na spadki? Czemu obrażasz za każdym razem ludzi którzy mają inne zdanie od ciebie? Czemu nie masz ani jednej swojej merytorycznej odpowiedzi? Czy PGNig bedzie po 8.45?Zobacz ile pytan na które ty nie znasz odpowiedzi. Potrafisz tylko jedno, jak gnida obrażać , narzekac i podszywać się pod różne nicki.
To ty wpuszczasz ludzi w kanał od kiedy tu się pojawiłeś. Kupiłeś akcje i bezczelnie piszesz jak będzie wspaniałe. Ja nikogo do niczego nie namawiam, nie rysuje bzdurnych wykresów i nie trąbię ile to bedzie rosło i do jakich poziomów. Kiedyś mi napisałeś że tu nie ma sentymentów. Świadczy to jaka jesteś bezwzględną kanalią. Można cynicznie oszukiwać? Można pisać co się podoba byle mieć z tego zysk? Taka jest twoja mentalność.
A jaki mam interes w tym żeby oszukiwać ludzi? Nie mam wpływu na kurs. Mogę jedynie wyrzazc swoją opinię na temat kursubczy PGNIG. Nigdy nie podchodziłem do inwestycji emocjonalnie i nie przywiązuje uwagi do tego jacy ludzie sprzedają czy kupuja PGNIG. Widzisz nie znasz ood na żadne z w/w odpowiedzi. Jesteś typowym trolem spadziowym .
Nie chce mieć z tobą nie wspólnego to ty się mnie uczepiłeś. To ty masz ewidetnie jaki problem psychiczny. Sam sie przyznałeś do tego że masz problem z alkoholem. Spróbuję na początek popracować nad sobą , a pozniej nad innymi, jezeli oczywiście będzie tos chciał wcześniej z tobą rozmawiać.
To moja głowa, moje pieniądze, moje życie a tobie nic do tego. Jak masz jakiś problem to zasuwaj szybko do specjalisty, a nie robisz z siebie idio...na forum bankiera.
Takie Twoje pierd.. o naganiaczach jak moje o trolach spadziowych. Z tym że ty jesteś fałszywy i dwulicowy. Takie Twoje pierd. O tym że kogoś naciągam jak Twoje ciągle pisanie o spadkachbi narzekanie. Oddasz ludziom pieniądze jak pgnig urośnie z 5,3 na 8,45? Ja pierd.. Co za gość. W życiu nie spotkałem tak jebni...człowieka.