• Zagadka Autor: ~Sps [93.141.214.*]
    Sprzedaż fotowoltaiki spadła o 95 % - dane ogólni dostępne
    Sprzedaż beeina o 40 to o ile wzrosła sprzedaz pomp ciepła
    Spokojnie wyskakujcie z akcji
  • Re: Zagadka Autor: ~Jony [185.234.91.*]
    Wiadomo że ktoś kupuje od 3tygodni więc jutro może będzie miał promocje .to i ja kupię
  • Re: Zagadka Autor: ~niko [94.42.189.*]
    otoz to, polowa baranow na problem z logicznym mysleniem
  • Re: Zagadka Autor: ~george [188.33.240.*]
    Sprzedaż Sunex wzrosła w II kwartale o 120% a sprzedaż Beein spadla o 40 % . Kto rozwiąże tą zagadkę ?
  • Re: Zagadka Autor: ~BankierowiInwesotrzy [147.161.249.*]
    Jak tam Dżony? Udało się promkę złapać? Zostało coś kapitału na ukochane uśrednianie dziś? :)
    Dżony, jakby Ci brakowało na uśrednianie w dzisiejszej mega-promce, to zapraszam. Akurat gotówka jest bo wychodziłem m.in. po 27,85zł. Dziś masz w tej cenie "2 za 1!!", żal taką promkę odpuścić. Domyślam się, że jak zapewniałeś, załadowałeś w poniedziałek, więc jakbyś potrzebował, to wal jak w dym.
  • Re: Zagadka Autor: ~Obserwator82 [83.49.109.*]
    Lubię gości co się chwalą bo im szczęście dopisało i trafili jakim małym pakietem prawie w szczycie . Pochwał się jeszcze raz by się poczuć dowartościowanym
    Dzięki, Obserwator. Pochwała od tak znanego i uczciwego inwestora dużo dla mnie znaczy.
    A jak już dzielimy się tym, co lubimy - ja z kolei lubię jasnowidzów. Jak trafi się jakiś, który bez cienia wątpliwości deklaruje "BEEIN ma 100% biznesu w OZE , a obecnie głównie stawia na pompy jako segment wysokomarżowy . Jesteśmy na początku wzrostów :)", to wiem, że trzeba szybko sprzedać resztę pakietu.

Ja w spółki , które inwestuje większy kapitał to staram się poznać dość dobrze .
    Dlatego wiem , ze Beein działa w OZE w trzech filarach . 1 pompy 2. Panele 3. Farmy
    To brzmi jak rozsądne podejście.
    I pewnie takie rozsądne, staranne poznanie spółek uprawnia Cię do tego, co zacytowałem wyżej, hm? To jest cytat z Ciebie sprzed niecałych 2 tygodni. Kurs spadł o 40%! Miał być początek wzrostów, teraz "traktujesz to jako korektę".
    Nie prowokuj mnie, Obserwator.
  • Re: Zagadka Autor: ~Efe [78.157.180.*]
    Ekipa od Sunexa zrobiła tu szybkie wzrosty nawet był artykuł na bankierzy o pompach. Na razie zjazd po szybkiej pompie. Trzeba obserwować spolki Oze i tylee
    Początek wzrostów w długim terminie , korekty są a tym bardziej na walorach o takiej płynności i kapitalizacji . Trend długoterminowy rozpoczął się wzrostowy i to właśnie jest początek wzrostów . Porozmawiamy za kilka miesięcy
[x]
BEEIN -1,81% 8,15 2025-10-13 16:49:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.