Dżony, jakby Ci brakowało na uśrednianie w dzisiejszej mega-promce, to zapraszam. Akurat gotówka jest bo wychodziłem m.in. po 27,85zł. Dziś masz w tej cenie "2 za 1!!", żal taką promkę odpuścić. Domyślam się, że jak zapewniałeś, załadowałeś w poniedziałek, więc jakbyś potrzebował, to wal jak w dym.
Lubię gości co się chwalą bo im szczęście dopisało i trafili jakim małym pakietem prawie w szczycie . Pochwał się jeszcze raz by się poczuć dowartościowanym
Dzięki, Obserwator. Pochwała od tak znanego i uczciwego inwestora dużo dla mnie znaczy.
A jak już dzielimy się tym, co lubimy - ja z kolei lubię jasnowidzów. Jak trafi się jakiś, który bez cienia wątpliwości deklaruje "BEEIN ma 100% biznesu w OZE , a obecnie głównie stawia na pompy jako segment wysokomarżowy . Jesteśmy na początku wzrostów :)", to wiem, że trzeba szybko sprzedać resztę pakietu.
Ja w spółki , które inwestuje większy kapitał to staram się poznać dość dobrze .
Dlatego wiem , ze Beein działa w OZE w trzech filarach . 1 pompy 2. Panele 3. Farmy
To brzmi jak rozsądne podejście.
I pewnie takie rozsądne, staranne poznanie spółek uprawnia Cię do tego, co zacytowałem wyżej, hm? To jest cytat z Ciebie sprzed niecałych 2 tygodni. Kurs spadł o 40%! Miał być początek wzrostów, teraz "traktujesz to jako korektę".
Nie prowokuj mnie, Obserwator.
Ekipa od Sunexa zrobiła tu szybkie wzrosty nawet był artykuł na bankierzy o pompach. Na razie zjazd po szybkiej pompie. Trzeba obserwować spolki Oze i tylee
Początek wzrostów w długim terminie , korekty są a tym bardziej na walorach o takiej płynności i kapitalizacji . Trend długoterminowy rozpoczął się wzrostowy i to właśnie jest początek wzrostów . Porozmawiamy za kilka miesięcy