Myslalem, ze forum jest dla wszystkich, a nie tylko przydupasow spekuly i naganiaczy na wzrosty.
Spokojnie nie musisz mnie przepraszac. Ale widze, ze powiesili cie na haku i to wysoko. No coz za glupote trzeba placic. Mysl glowa nastepnym razem a nie ****
PS. Ortografie zostawiam dla gieldowo rozgarnietych ;-)
Dobrane kolejne akcje … jutro tez co wrzucę do koszyka . Jakby zeszło w okolice 12-13 to zdecydowanie zwiększę zakupy . Pompa jest fajny … dzisiaj cieszy się - ciekawy co napisze za klika miesięcy . Zakładam , ze cały czas dobiera - on się nie przyzna bo pasuje mu niżej .
Możesz pisac z błędami - to nie ujmuje merytoryka ( której mało u Ciebie - pisałem o zwrocie kosztu z inwestycji w pompę i panele - oczywiście nie podjąłeś tematu bo brak argumentów ) ale świadczy o ogólnym wykształceniu . O cynicznie i braku pewnych standardów nie będę wspominał bo to cześć osób wie dla których pieniądze to nie wszystko
Ja na pewno nie jestem stratny, ale wmawiaj to sobie do swojej pustej główki. Nie jestem jak obserwator82, który na pewno trzyma i nie rozumie na czym polega giełda.
Inny obraz rzeczywistości niż w Twojej głowie nie istnieje, ekhem, tak, tak. Myśl sobie tak.
Możliwe, że kupię znowu za jakiś czas, teraz czas na bardziej płynny walor, który ma obecnie lepsze perspektywy.