Co tu robisz!? Po co zadajesz dobie trud wygrzebując posty sprzed wielu miesięcy ? Każdy ma tu dififlaka za pajaca co udostępnia wszystkim swój rachunek maklerski, nie musisz tu nikomu udowadniać ze on jest pomylony.
Ja robię na tym forum to samo co ty robisz tutaj. Cóż to za trud przejść na ostatnie strony forum i podbić najstarsze, najbardziej wartościowe wątki. Zrób to samo, a zobaczysz ile to "trudu" trzeba włożyć żeby podbić trzy wątki. A nie wiedziałem, że całe forum ma tego forumowicza za tego za kogo wskazujesz.
diflaku, nie wiem dlaczego zostałeś wykasowany ale zapewne znowu zacząłeś wygadywać swoje "mądrości" jak w poniżej podbitych trzech wątkach. Przypomnij je sobie. Wiem, że nic to nie da ale warto twoją nagonkę pokazywać. Szczególnie widać to po czasie.
Naganiając, że 3 zł będzie niebawem i to co wynika z poniższych wątków, starasz się przekonać obecnie, że uświadamiałeś wszystkich na tym forum ,że Satis to inwestycja długoterminowa? Jeszcze raz napiszę, że to co podbiłem wczoraj nie jest wynikiem głębokich poszukiwań a wejścia na najstarsze utworzone przez ciebie wątki. Na kolejnych strona pewnie równie ciekawe znajdzie się wpisy z twoim udziałem jako główny bohater i oczywiście ze znaczną przewagą tych, w których informujesz forumowiczów, że Satis to inwestycja długoterminowa, tak jak w trzech poniższych wątkach.