• Kolego Obaczymy! Autor: ~Satis [31.60.97.*]
    Co tu robisz!? Po co zadajesz dobie trud wygrzebując posty sprzed wielu miesięcy ? Każdy ma tu dififlaka za pajaca co udostępnia wszystkim swój rachunek maklerski, nie musisz tu nikomu udowadniać ze on jest pomylony.
  • Re: Kolego Obaczymy! Autor: ~Obaczymy [37.225.34.*]
    Ja robię na tym forum to samo co ty robisz tutaj. Cóż to za trud przejść na ostatnie strony forum i podbić najstarsze, najbardziej wartościowe wątki. Zrób to samo, a zobaczysz ile to "trudu" trzeba włożyć żeby podbić trzy wątki.
    A nie wiedziałem, że całe forum ma tego forumowicza za tego za kogo wskazujesz.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.207.113.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Obaczymy [37.225.42.*]
    diflaku, nie wiem dlaczego zostałeś wykasowany ale zapewne znowu zacząłeś wygadywać swoje "mądrości" jak w poniżej podbitych trzech wątkach.
    Przypomnij je sobie.
    Wiem, że nic to nie da ale warto twoją nagonkę pokazywać. Szczególnie widać to po czasie.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~DIFIHUHO [87.207.113.*]
    To poszukaj jeszcze tych w których piszę że to inwestycja długoterminowa,ale tego to juz raczej nie pokażesz.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Obaczymy [37.225.39.*]
    Naganiając, że 3 zł będzie niebawem i to co wynika z poniższych wątków, starasz się przekonać obecnie, że uświadamiałeś wszystkich na tym forum ,że Satis to inwestycja długoterminowa?
    Jeszcze raz napiszę, że to co podbiłem wczoraj nie jest wynikiem głębokich poszukiwań a wejścia na najstarsze utworzone przez ciebie wątki.
    Na kolejnych strona pewnie równie ciekawe znajdzie się wpisy z twoim udziałem jako główny bohater i oczywiście ze znaczną przewagą tych, w których informujesz forumowiczów, że Satis to inwestycja długoterminowa, tak jak w trzech poniższych wątkach.
[x]
SATIS 0,00% 0,26 2026-05-27 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.