Napiszę tylko tyle .. tydzień który wiele wyjaśni ... każdy z nas wyjdzie z tego z tarczą albo na tarczy ... tyle mogę napisać...powodzenia w podejmowaniu trafnych decyzji WSZYSTKIM
Tylko wiesz że AT daje wiarygodne sygnały przy sytuacji bez fundamentalnych zawirowań i do tego potwierdzonych obrotami.. czy obroty na spółce giełdowej równe wakacjom średnio bogatej rodziny daje jakieś sygnały??? ... może przy POZYTYWNYM INFO i wyprzedaniu rynku będzie można liczyć na zwrot OBY
Ja uważam że coś wydarzy się dużo wcześniej może nie na tyle żeby lecieć w kosmos ale na tyle żeby chociaż w części dać odpowiedź na pewne pytania.. myślę że to ostatni czas na 3 z przodu i chciałbym się nie mylić
Powoli coś się wyjaśnia https://www.bankier.pl/wiadomosc/FinTech-Ventures-S-A-Aneks-do-umowy-sprzedazy-akcji-spolki-International-Gaming-Systems-AB-8374012.html
Na podstawie powyższego aneksu zwiększono cenę sprzedaży akcji z 30.000.000 zł do 31.500.000 zł. Cena sprzedaży zostanie zapłacona do dnia 12 grudnia 2022 r. Ponadto cena za akcje zgodnie z aneksem może zostać zapłacona pieniężnie, bądź w akcjach PU Group Ltd. z siedzibą w Londynie (Anglia), właściciela marki SPOKO.APP (dalej: PUG) po wprowadzeniu PUG do wehikułu typu SPAC (ang. Special Purpose Aquisition Company) wprowadzonego do obrotu na rynku giełdowym w Londynie, Wielka Brytania.
Emitent ( FINV )wskazuję również, że pomimo sprzedaży udziałów PUG, Spółka pozostaje strategicznym inwestorem PUG a wyniki finansowe PUG będą prezentowane kwartalnie na stronach internetowych PUG
Kolego,o polityce informacyjnej spółki pisałem nie raz,natomiast ostatnie wydarzenia w spółce nic specjalnie nie zmieniły,aby była taka przecena.W mojej ocenie wynikała ona z niezrozumienia treści ostatnich komunikatów.
Zobaczymy co dalej .. raporty nie wzięły się z niczego ... grupa inwestorów mocno cisnęła o te raporty prezesa .... nie o wszystkim można pisać na publicznym forum... dobrze że pewne tematy ujrzały światło dzienne ale jeszcze sporo brakuje żeby można być zadowolonym..chociaż te infa to mały krok w dobrą stronę
Jeżeli będę miał potwierdzoną wiedzę i będę mógł się nią podzielić to pierwsze zrobię to na tym forum ... czasami ludzie wypisują dyrdymały na zasadzie szwagier mi powiedział Co mogę powiedzieć to to że czekamy na kolejne infa a czy się pojawią zobaczymy , osobiście nie ufam ani prezesowi ani jego otoczeniu więc jeżeli będę miał jakieś SPRAWDZONE INFORMACJE to nie będę ich trzymał dla siebie bo ani nie mam zamiaru sprzedać akcji ani kupić nowego pakietu .Oczywiście że moje wpisy coś sugerowały na tyle mogę sobie pozwolić
Dla mnie wyjaśnił wszystko... było wiadomo że będzie info od prezesa i BYŁO ..a wyjaśnił to ze GDP.AB nie ma ani złotówki żeby zapłacić za igs i czeka żeby ulokować SPAC żeby ściągnąć kasę od Angoli sprzedając im SPOKO za które też nie zapłaciło.. DLA MNIE WŁAŚNIE WYJAŚNIŁ NIESTETY .... a czy pozostałym coś wyjaśnił to już ocena indywidualna