Dobra wiadomość. Będą chcieli dokupywać, więc teoretycznie kurs powinien rosnąć . Ewentualnie mogą zaproponować wezwanie,ale to też raczej po cenie znacznie wyższej . Więc chyba dobra cena w tym momencie.ciekawe jak będzie w nast tygodniu . Oni coś wiedzą jako główny akcjonariusz
Wygląda to na chęć wezwania. Ci co kupili wyżej, powinni trochę dokupić i podnieść kurs, średnia pół roku im spada. Ale myślę,że i tak około 4 zł muszą dać,aby wezwanie miało sens. Zawsze jest jakas premia . Przy tej cenie i ja dokupie .
Widzę, że też posiadasz akcje, wiec raczej powinno ci zalezec na wzrostach, chyba ze masz coś na celu albo z jakiegos funduszu jestes, i chcesz kupic jak najtaniej. zrozumiałe. Ja tylko stwierdziłem fakt, który jest udokumentowany. Nikt tu do nikogo nie zmusza itp. Wszyscy tu jesteśmy bo mamy akcje i po to jest forum, aby wymieniać się informacjami. Ja jestem na plusie więc gorzej mają ci co kupili po 5,6 zł :). To im powinno zależec aby to dobrze rozegrać. Także nie nakręcaj się :)