Nie wchodze w linki … jak masz info napisz. Czy oni wykorzystają swój potencjał. Wg mnie teraz to wygląda słabo, bo bo beneficjentem wejścia NC jest tylko Karol i Łukasz reszta teraz im jakoś nie pomaga chyba w sukcesie wejścia na parkiet, co czy czują się gorsi z uwagi na mniejszy pakiet akcji, teraz to kuleje medialnie, czy się przełamią, czy osiągną sukces?
Trzeba pamiętać, że styczniowy ma kilkanaście procent akcji obejmowanych za free i pewnie chętnie się z nimi dzieli od wielu tygodni, generalnie patrząc na tę spółkę to kanał kompletny, jeszcze ta bessa na rynku...
A ludzie reagują nerwowo na wyprowadzenie sie Murcix z domu EKIPA to jest q biznes, jaki zobaczymy w wynikach mega czy nie, to to da nam jakąś namiastke jaki to jest teraz, jak stoją z kasą i da światło czy z tej kasy coś mogą poinwestować. Przepraszam, że to pisze ale widzę, że sporo tu nerwowych początkujących inwestorów :)
Ta … brak strony popytowej, dlatego spada, ale 24.07 jest blisko trzeba dokupić, co wtedy będzie się dopiero okaże, moja opinia, cena zakupy ok 4,3 promocja ale zobaczymy, zresztą tak tu jestem w plecy, że uśrednić mi wypada
Zakup domu przez Friza, zakwetorwanie pozostalych ekipowiczów w swoich gniazdach, koniec projektu Dom EKIPy i dobra formacja odwrócenia trendu na wykresie dziennym świecowym - czy to coś może ruszyć tym zjechanym kursem, nadzieja umiera ostatnia, czekamy
Wzięli Trombę, bo pewnie wział ich na płacz, że jak to kumpel Friza, a nie jest w akcjonariacie? Potem pewnie zobaczyli jaki wpływ ma na firmę, ile pracy wkłada (pewnie nic), poszli po rozum do głowy i go wywalili, ot i cała pewnie tajemnica Trąbowa... xd Stare polskie przyslowie mówi " Trom... usss "baba z wozu koniom lżej"
Nowy dzisiejszy film na kanale Friza - wyścig kamperami, teraz liczniki na yt będą się kręcić. Osobiście uważam to jakby nokaut dla tych co krytykują … dramat troche tych co sprzedali akcje bo musieli np., ale widać EKIPA dopiero się rozkręca, moje zdanie
Ciekawe art link z onet.pl … autor busiinesinsander - https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/ekipa-odbija-sie-od-dna-biznes-friza-przebil-wycene-getin-noble-banku/vgblhgf
Ekipa daje optymizm, w tych podłych dla inwestorów czasach, kurs się podniesie, ważne jest też, że przy skupie akcji, miedzy wierszami o sporze z Tromą i spółką, jest chęć rozwiązania tego konfliktu, Karol ma dobrą pozycje do negocjacji wg mnie i tylko od niego zależy chęć zakończenia z nimi współpracy, a rozwiązanie konfliktu, będzie kolejnym paliwem dla tej spółki
gamoniu po 3,xx zł to brali to w prywatnych emisjach inwestorzy tacy jak Tomasz Biernacki główny udziałoweic i właściciel DINO SA, także życze powodzenia golasie