jak tko tak bardzo na +++++ to co za tydzień może 3 gr za dwa tygodnie może 3,5, za trzy tygodnie 2,5 gr i tak w kółko obija się 2-4 gr od kilku lat. Takie myślenie życzeniowe że tu jest grupa trzymająca władzę i nagle PBG powstanie i odbuduje całą Ukrainę, 10 kolejnych gazoportów zbuduje i kolejnych 10 atomówek ..... śmieszne i żałosne. Jeśli ktoś myśli że takie PZU a aktywami wartymi 60 MLD EUR i przychodem za ostatni kwartał prawie 11 bilardami złotych nie wpisali sobie 4 mln za akcje PBG już dawno na straty to widzę że większość ma na bakier z ekonomią i bankowością. Już od dawna zapowiadają, że sprzątają i ostatni gasi światło, w oficjalnych komunikatach, ale nie, lepiej wietrzyć teorie spiskowe, że grubasy wiedzą a nie powiedzą i skupują akcje bo wiedzą, ja od 2 miesięcy 20 k akcji nie mogę się pozbyć
no miałem temu matiemusratiemu mistrzowi w doborze nicków odpisać, ale mnie ubiełgłeś, dzięki, bo jakbym temu the....odpisał to by nocy nie przespał. Tak że jest ci winien flaszkę albo coś tam. Ale wcześniej czy później mi się nawinie pod klawiaturę...
Tiaa 500 mln akcji warte coś ponad 1,5 mln zł obecnie, bo za chwilę 1 mln ustawia się kolejka grubasów aby to przejąć. Walczą na śmierć i życie wykupując wszystkie akcje z rynku. Przebitka ogromną bo za 1,5 mln można przejąć aktywa ne setki miliardów. Zatem pryszcz te 5 mld do oddania dłużnikom