• Kto by pomyślał.... Autor: ~Brandon [178.37.161.*]
    że nasza perła do końca wakacji będzie notowana wyżej niż Columbus. Zero zadłużeń , labolatorium gotowe , szwajcarski patent o skuteczności terapii , mało akcji. W końcu cierpliwi zostaną wynagrodzeni.Pozdrawiam cierpliwych akcjonariuszy Synergi.
  • Re: Kto by pomyślał.... Autor: ~Szeryf [31.0.91.*]
    Też pozdrawiam , powiem głośno A NIE MÓWOLEM ps. Ksionc trzymaj się burty to takich jak Hans będziesz miał na pęczki :)
  • Re: Kto by pomyślał.... Autor: ~Ziuta [77.167.61.*]
    JAK BATAZIE NIC SIĘ NIE DZIEJE A TE DYRDYMAŁY OD LAT PISZECIE .. UWAŻAĆ NIE DAĆ SIĘ WYDYMAC
  • Re: Kto by pomyślał.... Autor: ~Brandon [178.37.161.*]
    Masz na myśli jak jeszcze było tryliony akcji ? czy nie było patentu o dopuszczeniu do leczenia ? czy może nie było żadnych przygotowań jak chociażby długoterminowy najem specjalnych , sterylnych pomieszczeń do separacji komórek macierzystych ?
  • Re: Kto by pomyślał.... Autor: ~krolkier [188.146.42.*]
    A ja myślę, że rośnie pod fundusz (patrz info jrh) z gubymi rybami. Jeśli jednak wejdzie ongeno z sm to się nie obrażę. Wszak cały czas była mowa jedynie o skalowaniu terapii.
    Póki co ciężko mówić o zmianie trendu (małe obroty).
    Tak czy inaczej chyba warto mieć papier.
    Ps. Również pozdrawiam
    Nie chcieli pisać wprost , ale na logikę raczej będzie wejście przez Synergę , bo to jest Spółka Januarego bez wspólników ( nie licząc Górskiego z małym udziałem). Ponadto January ma 35% udziałów w Ongeno , zapłacił 5 baniek za patent i poniósł inne koszty , dlatego będzie mógł mocno wpłynąć na decyzję przez jaką Spółkę ma wejść Ongeno.Uważam , że to jest prawie pewne , że wejdzie przez Synergę , ale zawsze jest jakieś prawie...albo raczej...:)
    Warto jeszcze dodać, że Górski brał pakiet po 16 groszy tj. po scaleniu 1,6zl, a na obecnych poziomach nie ma zbyt wiele papieru. Pożyjemy zobaczymy co dalej.
    Właśnie , do dzisiaj to była prawdziwa promocja .
  • Re: Kto by pomyślał.... Autor: ~Tito [82.177.145.*]
    Ludzie nie ośmieszajcie się. Obroty 15k zł, a wy się podniecacie. Pewnie fundusz Zdzisiex skupuje…
  • Re: Kto by pomyślał.... Autor: ~Szery [31.0.91.*]
    Tito uśredniaj nie spamój )))!!!
  • Re: Kto by pomyślał.... Autor: ~Tito [82.177.145.*]
    Mam średnia 1,5zl i mi wystarczy. Obroty/zlecenia jak w warzywniaku, ani kupić ani sprzedać, bo od razu będzie zmiana min 40gr patrząc po arkuszu.
  • Re: Kto by pomyślał.... Autor: ~Zoe [37.47.145.*]
    Wy to jak zacięta płyta hahaha piękna nagonka na wzrosty, zapytam po raz 32227 skąd ubzduraliście sobie ten patent w Szwajcarii, jakieś dowody to raz, bo pisać to też sobie mogę różne rzeczy, po drugie terapia nie jest synerga tylko ongeno, a synerga jest tam tak potrzebna jak wcale, to wszystko ongeno mogłoby robić samo i nie zdziwię się jak synerga z tego wyleci, bo co tam wprowadzaja czego ongeno nie zrobi samo ? Po co mają dawac kasę synergii prawie za nic ?
    Po to , po pierwsze chcą wejść na giełdę a to jest proces długotrwały i dość skomplikowany , krótsze i łatwiejsze jest wejście przez odwrotne przejęcie , po drugie Pan Ciszewski ma w Ogeno 35% udziałów i jest osobą decyzyjną., po trzecie trzeba czytać wszystkie ESPI , nie tylko na Synerdze ale również na JRH , żeby wiedzieć , że szwajcarski patent na SM , pozwalający na wdrożenie terapi kosztował 5 mln. zł i koszty tej opłaty poniósł Pan Ciszewski.
    Tu masz patent:
    https://patents.google.com/patent/WO2018039810A1/en
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.96.244.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Hans [31.201.77.*]
    BRANDON T O TERAZ A KIEDYS SZERYF HAHA...JAK ZWYKLE NIC...KIEDY TO DO WAS DOTRZE CIAGLE ZASYPYWANE
  • Re: Kto by pomyślał.... Autor: ~cola [95.174.57.*]
    Kto by pomyślał....
    że nasza perła do końca wakacji będzie notowana wyżej niż Columbus. Zero zadłużeń , labolatorium gotowe , szwajcarski patent o skuteczności terapii , mało akcji. W końcu cierpliwi zostaną wynagrodzeni.Pozdrawiam cierpliwych akcjonariuszy Synergi.

Wydawało się że wiedział co mówi...........
  • Re: Kto by pomyślał.... Autor: ~Hans [31.201.77.*]
    KONIEC WAKACJI JUZ BLISKO A TU CIAGLE NIC CIAGLE DNO..I CIAGLE TE SAME DYRDYMALY PISANE OD LAT..KURS POSMIEWISKO...PRZYPOMINAM ZE TO JEST 9 GROSZY...HAHAHAHA ZENADA ROKU ..
  • Re: Kto by pomyślał.... Autor: ~jan [5.173.141.*]
    Jw.
  • Re: Kto by pomyślał.... Autor: ~cola [95.174.57.*]
    Podbijam - jako ,że żywię szacunkiem poprosił bym parę słów komentarza Autora wątku
  • Re: Kto by pomyślał.... Autor: ~Brandon [159.205.66.*]
    Wywołany , nie chowam głowy w piasek. Rzeczywiście pisałem , że do końca wakacji kurs będzie już w zupełnie na innym poziomie. Jak widać pomyliłem się , co nie oznacza , że w najbliższym czasie to się nie stanie.Jest bardzo dużo różnych zawirowań. Choćby to , że trwa walka o akcje na Saule. Gdzie w tym celu dzieją się różne rzeczy od pozwu sądowego począwszy do wniosku o zawieszenie notowań skończywszy.Niektórzy Akcjonariusze Synergi kupili dawniej sporo akcji naszej perełki i nie sprzedawali ich . . Uważam , że akcje po tej cenie są już wykupione. Nikt już nie sypie a komuś bardzo zależy by kupić..Widać po arkuszu jakie pakieciki są na sprzedaży. Ponieważ Saule jest równie atrakcyjną Spółką a cena akcji jest niezwykle niska.. Przy kursie Synergi 0,80 na kupnie niektórym ( tym co mają dużo akcji ) opłaca się sprzedać 10K Synergi by zaraz po tym kupić za 2,2 do 2,8 akcje Saule . To może mieć wpływ na to , że kurs naszej perełki na razie jest uwięziony na tym poziomie.
    Widać po arkuszu na kupno ustawia się kolejka tych osób co sprzedały po 0,8 , by kupić Saule po 2,20-2,80. Teraz sprzedają pow 3 zł Saule z nadzieją , że odkupią poniżej 0,80 Synergę. Jest to potwierdzenie tego co pisałem. Tak naprawdę nikt nie wie z jakich poziomów będą startować Synerga i Saule. Nie wykluczam , że te poziomy mogą się wyrównać.
    Widać też po JRH , spokojne wzrosty . Pan Ciszewski wypowiadał się , że najlepsze przed nami.Uważam , że myślał o Ongeno i Saule.Przy ostatniej hossie motorem napędowym był Columbus , nie mniej jest to Spółka na rynku krajowym i w ostatnim czasie niestety mocno ograniczana Polskimi przepisami. Tutaj jest inna bajka , ponieważ Ongeno i Saule mogą być hitami na skalę Swiatową i co ważniejsze ich działalność nie będzie podlegała naszym zmiennym przepisom. Uważam , że OZE ma rację , że JRH szykuje się na przejście na rynek główny z przytupem.Spokojne wzrosty kursu JRH mogą być też szykowane pod dynamikę wzrostów w/w Spółek portfelowych.
  • Re: Kto by pomyślał.... Autor: ~Meth [37.248.171.*]
    Mysle, ze jeszcze we wrześniu dowiemy sie co z Ongeno i eksperymentem.
    Wszystko w odpowiednim czasie. Ale ja też czuje , że już rzeczywiście coś zaczyna bulgotać:)
  • Re: Kto by pomyślał.... Autor: ~Felix [80.51.62.*]
    Wkrótce się dowiemy że experyment się nie udał
[x]
SYNERGA 0,00% 0,44 2026-04-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.