Jakiego trendu? Masz urojenia? I nie podszywaj się pode mnie! Przemyślałem sprawę, myślę, że kontraktów będą dziesiątki i oczekuję wielomiliardowej kapitalizacji.
Uwaga na spółdzielnię! Składają mikrozlecenia, często w ostatnich sekundach sesji, żeby zbijać kurs na niskiej płynności! Chcą was zmusić do wyprzedaży, żeby zebrać i samemu zarobić. Nie dawajcie się straszyć! Macie akcje jednej z najbardziej obiecujących spółek na gpw. Nic wam nie grozi, oprócz manipulacji ze strony tych oszustów. więc nie dajcie się "wydymać" złodziejom.
Wzrosty nastąpią, bandziorku ze spółdzielni, choćbyś nie wiem jak się napinał. A spadków, o których bredzisz dzień w dzień, co pięć minut, nie było. Górne zlecenie nadal trzyma się 3,3X. Uwalenie jednym zleceniem, po zakończeniu ostatniej sesji tygodniowej, nie jest tym, co próbujesz wmówić na tym forum. Nikt się nie nabierze.
W poniedziałek kurs wróci w okolice 2,32, a ty znowu będziesz uzgadniał z kolegami ze spółdzielni, co tu robić? Jak typowe spadziowe śc ie rwo.
Odreagowanie będzie ale trend zostanie zachowany i nawet jeśli kłamstwo będziesz powielał to nie zmienisz faktu że kurs zleciał od twojego naganiania na wzrosty o -30%, jeśli ktoś kupił bo uwierzył tobie to uznaje ze go oszukałeś
Po pierwsze, jedynym naganiającym tutaj byłeś ty bandyto. Po drugie, nigdy słowa na tym forum bym nie napisał, gdyby nie twoje chore komentarze, więc jeśli ktoś czymkolwiek się sugerował, to tylko i wyłącznie z twojej przyczyny. :)
Po trzecie to twoje ohydne manipulacje artykułowane tutaj co godzinę miały na celu zasianie paniki i wywołanie spadków. Czas twojej spółdzielni jest policzony. :) Spokojnych snów.