Czyżby kurs podążał w kierunku dolnego ograniczenia kanału w którym porusza się kurs? Do tego fibo 0,618 dla ostatniego wzrostu jest na poziomie 2,22. Uderzy i odbije? Czy przebije i lecimy na 1 zł?
pamiętajmy że to rynek NC i tak naprawdę to tu sie kupuje przyszłość, firma ma już zysk , który reinwestuje. Podpisane duże umowy.... sądzę że przed nami kolejny poziom, przy poprzednich wzrostach podobnie szarpało.... mają ogromny potencjał, nawet na niepewne czasy;;;
Ja sam nie wiem czy lecimy na 1 zł jak napisałem w poprzednim komentarzu, czy znajdzie się inwestor który ciągle akumulował i walor będziemy kupowali 6 czy 8 zł. Wszystko zależy od rynku. Po obrotach widać że na razie zainteresowanie mizerne.. Może właśnie dlatego że to NewConnect..
Ja sam nie wiem czy lecimy na 1 zł jak napisałem w poprzednim komentarzu, czy znajdzie się inwestor który ciągle akumulował i walor będziemy kupowali 6 czy 8 zł. Wszystko zależy od rynku. Po obrotach widać że na razie zainteresowanie mizerne.. Może właśnie dlatego że to NewConnect.
spokojnie coś się już dzieje,jak na Tamex tu i tak dużo, realny ff bardzo mały bo jest kilku inwestorów dobrze napakowanych, rekordzista ma ponad 500k czego nie ukrywa... to też gra.....jak dodamy wszystkie podpisane i planowane kontrakty opublikowane w ESPI, do wychodzi kilkakrotność obecnej kapitalizacji w/g mnie jest tu jeszcze kilku, którzy mają powyżej 100k zakopane i to ci sami którzy potrafią dobrze czytać ESPI PS tu jest tak jak z tą dziewicą co chciałaby, a się boi......