Dnia 2022-07-06 o godz. 17:46 ~ktoś napisał(a): > Ktoś wywala, ktoś skupuje. Nic w przyrodzie nie ginie. Od czasu Twojego wpisu wzrosło o 4%.
No, pewnie , że "nic w przyrodzie nie ginie" , spróbuj to powiedzieć tym co sie załadowali przy 5,xx,... i ile już od 5,xx spadło ?
Ps I nie zapomnij jeszcze dodać , że ci co kupili po 5,xx, a jeszcze nie sprzedali (nie udało się) , to nic nie stracili , na pewno będą ci dozgonnie wdzięczni
Dnia 2022-07-06 o godz. 18:26 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-07-06 o godz. 17:46 ~ktoś napisał(a): > > Ktoś wywala, ktoś skupuje. Nic w przyrodzie nie ginie. Od czasu Twojego wpisu wzrosło o 4%. > > No, pewnie , że "nic w przyrodzie nie ginie" , spróbuj to powiedzieć tym co sie załadowali przy 5,xx,... i ile już od 5,xx spadło ? > > Ps > I nie zapomnij jeszcze dodać , że ci co kupili po 5,xx, a jeszcze nie sprzedali (nie udało się) , to nic nie stracili , na pewno będą ci dozgonnie wdzięczni
Piękna końcówka ,... jak tam teraz wyglądają wykresy formacja FLAGI, SPODKA odwróconego ,.... JUTRO 1,5 ,.....
Scettuś, podniecasz się tak, jakby to miała być ostatnia sesja Sanwila na giełdzie x-D. Ale w sumie całkowicie ciebie rozumiem, po tylu szprycach każda kolejna sesja może być twoją ostatnią :-).
Ostatnio przy poziomach 2.xx piałeś same superlatywy . Co mają powiedzieć następni nadziani na hak ?
Może do jesieni uda im się sprzedać bez straty .
Sanwil to lubi - podbitka , zjazd i kiszonka
Dnia 2023-08-03 o godz. 22:45 ~Zeus napisał(a): > Ostatnio przy poziomach 2.xx piałeś same superlatywy . Co mają powiedzieć następni nadziani na hak ? > > Może do jesieni uda im się sprzedać bez straty . > > Sanwil to lubi - podbitka , zjazd i kiszonka
do jesieni ?? a którego roku ? ? ? nie żartuj sobie z kolejnych j.w. > 2 zet DAWCÓW KAPITAŁU ,..... i tak jak nie raz tu pisałem PODBITKI są coraz bardziej anemiczne tj. na niższych poziomach , ZJAZDY coraz głębsze , a KISZONKA coraz dłuższa
Dnia 2023-08-04 o godz. 09:35 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-08-03 o godz. 22:45 ~Zeus napisał(a): > > Ostatnio przy poziomach 2.xx piałeś same superlatywy . Co mają powiedzieć następni nadziani na hak ? > > > Może do jesieni uda im się sprzedać bez straty . > > > Sanwil to lubi - podbitka , zjazd i kiszonka > > do jesieni ?? a którego roku ? ? ? nie żartuj sobie z kolejnych j.w. > 2 zet DAWCÓW KAPITAŁU ,..... > i tak jak nie raz tu pisałem PODBITKI są coraz bardziej anemiczne tj. na niższych poziomach , ZJAZDY coraz głębsze , a KISZONKA coraz dłuższa >
To samo pieprzyłeś na początku roku, jak był po 1,08 x-D.
Dnia 2023-08-04 o godz. 10:23 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-08-04 o godz. 09:35 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2023-08-03 o godz. 22:45 ~Zeus napisał(a): > > > Ostatnio przy poziomach 2.xx piałeś same superlatywy . Co mają powiedzieć następni nadziani na hak ? > > > > Może do jesieni uda im się sprzedać bez straty . > > > > Sanwil to lubi - podbitka , zjazd i kiszonka > > > > do jesieni ?? a którego roku ? ? ? nie żartuj sobie z kolejnych j.w. > 2 zet DAWCÓW KAPITAŁU ,..... > > i tak jak nie raz tu pisałem PODBITKI są coraz bardziej anemiczne tj. na niższych poziomach , ZJAZDY coraz głębsze , a KISZONKA coraz dłuższa > > > > To samo pieprzyłeś na początku roku, jak był po 1,08 x-D.
wc ****, 1. punkt tj, PODBITKA w tym 2023 r . już za tobą 2. punkt tj, ZJAZD dopiero się rozkręca A KISZONKA , to NAWET ja nie wiem ile ci zajmie czasu
ja nie mam czasu dalej zajmować się kursem snw* i się kłócić czy będzie 1,5x czy 1,08 ŚMIEĆ zawsze będzie tylko ŚMIECIEM
---------------------------------- ( * ) są znacznie ciekawsze spółki na GPW na których się ZARABIA , a nie jest się DAWCĄ KAPITAŁU jak ty od 18 lat
Dnia 2023-08-04 o godz. 11:33 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-08-04 o godz. 11:27 ~ajj napisał(a): > > Patrz na obroty, gdzie widzisz wywalanie??? > > Przy kapitale, jakim dysponuje scett, to sprzedaż 1000 akcji to dla niego już wywalanie :-).
obroty jak na śmiecia gieldowego calkiem , całkiem , a już najważniejsze , że cały czas na WSTECZNYM a ty wc****, jak już nie masz o czym pisać , bo na całej linii totalna PORAŻKA , to sam wymyślasz sobie COŚ ( 1000 akcji) i sam się nakręcasz
Ps. odkupiłeś już 1 akcję od leszcza za 14 zet ? ? ?