• Złe wieści z GPW... Autor: ~ella [37.47.166.*]
    Liczba osób wnioskujących o kredyt najniższa w historii
    W poniedziałek BIK informował, że liczba osób wnioskujących o kredyt mieszkaniowy wyniosła w czerwcu 19,52 tys. osób (spadek o prawie 60 proc. rok do roku) była najniższa w historii, od kiedy BIK monitoruje tę wielkość, czyli od stycznia 2007 r. W pięciu pierwszych miesiącach 2022 r. w porównaniu do analogicznego okresu zeszłego roku spadek ten wyniósł 19,7 proc.
    - Dlatego też oczekuję spadku wartości udzielonych kredytów mieszkaniowych o 20-30 proc. - powiedział Rogowski.

Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/finanse/news-bik-popyt-na-kredyty-mieszkaniowe-sie-zalamal,nId,6137510#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
  • Re: Złe wieści z GPW... Autor: ~Ferdek [5.184.125.*]
    Niestety tak jest. Znajoma pracuje w banku i moeila ze tak malonludzi ubiegajacych sie o kredyt jeszcze nie bylo... co sie dziwic wszystko drogie do tego kredyty wysokooprocentowane
  • Re: Złe wieści z GPW... Autor: ~Vip [46.205.149.*]
    Przestańcie narzekać, płakać i publicznie się kajać. Może będzie 2 zika może i mniej, czy ktoś Wam kazał w to wchodzić? Z drugiej strony nie wierzcie pęd.. ą że tak świnie wychodzą na tym skoro Wy cieniujecie.... to megalomani i świry zwykłe siedzące najpewniej w brudnych gaciach z browarem
  • Re: Złe wieści z GPW... Autor: ~Macharadza [37.248.200.*]
    Zaraz spadek
  • Re: Złe wieści z GPW... Autor: ~Vip [89.64.108.*]
    Wprost przeciwnie.... z tymi 2 zikami to świrowałem, teraz tylko do góry. Ktoś tam sprzedał.... szkoda mi go
  • Re: Złe wieści z GPW... Autor: ~Ferdek [31.61.182.*]
    Juz te do gory to od 5zl krzyczysz a ciagle dol
  • Re: Złe wieści z GPW... Autor: ~Vip [89.64.107.*]
    Synu !!! Bądż cierpliwy a otrzymasz nagrodę, wiem że słów moich jako biegu strumyka cofnąć niepodobna dlatego mówię.... ten shit pójdzie w górę, jeszcz będziecie chasać po zielonych łąkach obfitości.
  • Re: Złe wieści z GPW... Autor: ~ella [37.47.171.*]
    Wakacje kredytowe spowodują odpisy aż do II kwartału 2023 r. = STRATY jeszcze większe niż w 2022 , a tu już wykazali - 1.000.000.000 zł.
    Do tego BIK ogłosił, że w VI o 60% mniej wniosków o kredyt.
    Do tego frankowe kredyty - 99% przegranych przez Bank.
    Do tego nowy podatek, bo nie podwyższą stóp procentowych jak chce Jaro.
    Więc nie wiem skąd Twój optymizm...
  • Re: Złe wieści z GPW... Autor: ~Vip [46.205.151.*]
    Nos mój króliczku nos i przekonanie że po dużych spadkach będą duże cochones znaczy się kokosy.
  • Re: Złe wieści z GPW... Autor: ~ella [37.47.171.*]
    PiS bierze się za banki.
    Do Sejmu wpłynął projekt ustawy o zwracaniu przez banki klientom opłaty pobieranej przed wpisem hipoteki do księgi wieczystej - informuje w czwartek "Puls Biznesu

Wyliczono, że roczne koszty z tego tytułu dla banków przekraczałyby 400 mln zł.

Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-pis-bierze-sie-za-banki-ta-oplata-bedzie-zwracana,nId,6141567#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
  • Re: Złe wieści z GPW... Autor: kafar64 [62.122.114.*]
    Dnia 2022-07-07 o godz. 18:52 ~ella napisał(a):
    > PiS bierze się za banki.
    > Do Sejmu wpłynął projekt ustawy o zwracaniu przez banki klientom opłaty pobieranej przed wpisem hipoteki do księgi wieczystej - informuje w czwartek "Puls Biznesu
    >
    > Wyliczono, że roczne koszty z tego tytułu dla banków przekraczałyby 400 mln zł.
    >
    > Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-pis-bierze-sie-za-banki-ta-oplata-bedzie-zwracana,nId,6141567#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

słuchajcie ella /on czy ona jeden h.j/, to konkubentka ojca dyrektora i pasierbica antka smoleńskiego
[x]
MILLENNIUM -1,51% 18,26 2026-05-15 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.