• C/WK równe 0.21 Autor: ~Ananas [37.225.20.*]
    Coś nie widzę żeby zaskoczeni i wykolejeni odnosili sie do powyższego faktu
  • Re: C/WK równe 0.21 Autor: ~Nooo [89.229.74.*]
    Tu będą poteżne wzrosty wystarczy jedno dobre info a ludzie się potratują kupując akcje.
  • Re: C/WK równe 0.21 Autor: ~Ananas [37.225.20.*]
    Tu już od dawna pada wiele dobrych info, rzecz w tym że giełda ma bardzo niewiele wspólnego z logiką. Tu rządzą przede wszystkim emocje, nie fakty, ale wygląda na to że zaczyna sie robić coraz lepiej pod tym kątem
  • Re: C/WK równe 0.21 Autor: ~Czekam [83.7.137.*]
    Czekam na Twoją deklaracje "Przebicia 10 gr s tym tygodniu" Zobaczymy ile warte Twoje pisanie czy przypadkiem nie jest z Ciebie zwykły naganiacz.
    Uproszczę ci oczywiście że jestem naganiaczem, dodatkowo jestem zapakowany na full. Nie zmienia to faktu że kurs rośnie i będzie rosnąć. Mam ci dać gwarancje wzrostu kursu na 10 gr na piśmie xD
    Ostatecznie liczy się tylko jedno:

Na giełdzie kapitał płynie od aktywnych do cierpliwych.

Sprzedałeś poniżej 6gr?
  • Re: C/WK równe 0.21 Autor: ~Czekam [83.7.137.*]
    Wręcz przeciwnie, kupuje.
  • Re: C/WK równe 0.21 Autor: ~akcjonariusz_Laurena [89.64.3.*]
    Hehe dokładnie, od aktywnych, wystraszonych do cierpliwych.

spływają kolejne dobre infa, jeśli zamkną połączenie, określą nową nazwę, strategię czy wizję spółki, może wpadnie w końcu ESPI o jakimś kontrakcie itd. to tu będzie odpał.

Ciekawe tylko, gdzie się zatrzyma. Jak ktoś wspomniał, na giełdzie liczą się emocje, nie zawsze logika. Może odpalić tylko na 20 gr., lub tam gdzie kiedyś było, na 99 gr. albo jak wejdzie spekuła, rynek się rzuci na wzrost, może być i wyżej...

Pytanie kiedy drobni zaczną wyrzucać ? kto cierpliwy poczeka na realne wzrosty, kto słabszy, wywali wszystko przy 20 gr...

[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.