• Kwestia czasu jak podniosą cenę w wezwaniu Autor: ~Gozno [5.173.11.*]
    Rynek jest u progu SUPER CYKLU.

Cedrob to wie, my to wiemy.

Inaczej nie ma szans, aby powiodło się wezwanie.

Amen, kropka
  • Re: Kwestia czasu jak podniosą cenę w wezwaniu Autor: ~Gozno [5.173.11.*]
    Ostatecznie, jestem za tym aby skrzyknąć się i walczyć o swoje w sądzie.

Tylko na siebie mam równe 30 000 akcji.
    Jak będzie trzeba to będę dokupywał. Bo mam wolne środki. Do tego też w rodzinie są udziałowcy.

Pozdrawiam
  • Re: Kwestia czasu jak podniosą cenę w wezwaniu Autor: ~Zbik [104.28.131.*]
    Gozno. Dziady podniosą o nax zl tłumacząc, ze to godziwa cena. Msw w 2019 tak cudował, że guzik mu sie udalo. Tu sytuacja jak na polcoloricie wiec trzymajmy się razem.
  • Re: Kwestia czasu jak podniosą cenę w wezwaniu Autor: ~pietrucha [46.204.76.*]
    no i podnieśli o całe 1zł. ;o
  • Re: Kwestia czasu jak podniosą cenę w wezwaniu Autor: ~analityk [5.172.255.*]
    Tu warto poczekać bo cena wyjścia z gpw to koszt grubo powyżej 50 zl za akcję. Chcą wykupić jak najwięcej akcji od drobnych, przystaną na ofertę Bogny i Macieja Dudy i zapłacą te spore pieniądze. Tu jest gra o dużą stawke, cierpliwości, nie dajcie sie omamić.
  • Re: Kwestia czasu jak podniosą cenę w wezwaniu Autor: ~X5 [5.184.233.*]
    Jedyne ryzyko to że trzeba będzie w sądzie udowodnić że cena nie wynika z wartości spółki tylko z kontrolowanego przez kogoś notowania. Sam prezes Cedrobu kilka lat temu twierdził, że kupili pakiet bo cena była okazyjna- 9,2 zł. Było to ponad 5 lat temu.
  • Re: Kwestia czasu jak podniosą cenę w wezwaniu Autor: ~Brat_Albert [81.190.242.*]
    Ci co mieli to trzymają i nie oddadzą. Propaganda Cedrobu im nie jest obca, po wycenie dostaną kilkanaście razy więcej niż teraz w ofercie. Ten akcjonariusz który posiada 10% akcji (to własciecile funduszu opoka) nie zagłosuje za delistingiem i nic z tego nie w wyniknie.
  • Re: Kwestia czasu jak podniosą cenę w wezwaniu Autor: ~Gozno [91.217.40.*]
    Kto potrafi liczyć ten cierpliwe zbiera i skupuje. Świadomy akcjonariat wie co ma w portfelu. Gobarto w obecnych czasach to Perła.
    Prąd jest mega drogi a Mamy Biogazownie.
    Ziemia strasznie droga a mamy ziemię rolną
    Zboża i pasze bardzo podrożały a mamy własne towary rolne
    Mięso drożeje z tygodnia na tydzień. Tak jak rośnie produkcja Gobarto z roku na rok.
    Gobarto skończyło duże inwestycje w idealnym momencie. Teraz jest czas spijania śmietanki moi drodzy

W lipcu i sierpniu dokupiłem kolejne pakieciki. Trzymam cierpliwe każdą akcje Gobarto. Z chęcią jeszcze dokupię

Pozdrawiam
  • Re: Kwestia czasu jak podniosą cenę w wezwaniu Autor: ~Tomek [5.173.14.*]
    Wszysko się zgadza my to wiemy o i to wiedza tylko że oni nie chcą się dzielić chcą wszystko dla siebie zdejmą spółkę z giełdy to ich cel zgodnie lub nie kto ich rozliczy???? Nikt a nas du..a będzie szczypać do końca życia
  • Re: Kwestia czasu jak podniosą cenę w wezwaniu Autor: ~GoGobartoGo [188.147.8.*]
    Trudna i długa sprawa zdjąć publiczną spółkę z giełdy gdy akcjonariat nie chce oddać akcji.

Chcieć i starszyć sobie mogą. Nawet jak im się uda to muszą skupić akcje po ostatniej cenie z wezwania. Zatem nie sposób stracić.

Pali im się tyłek. Żywiec już niemal po 8zl a Tuczniki zaraz po 10zl. Nigdy nie było takich cen!
    Popatrz po ile mięso i wędliny w sklepie.
    Swoich musimy wykarmić. Do tego w kraju 2-3mlm Ukraińców do wykarmienia...
  • Re: Kwestia czasu jak podniosą cenę w wezwaniu Autor: ~Tomek [80.51.213.*]
    Piszesz że długa i trudna sprawa zdjąć spółkę z giełdy. Właśnie to przerabiam z druga spółka w portfelu Swissmed nie identyko co tu dusili sterowali przez lata robili wezwania nie uzbierali % to przeosowali na walnym zdjęcie spółki i co udało się. Teraz mam kilka tysięcy akcji na rachunku po ostatniej cenie notowania ale nic z tym nie mogę zrobić.
[x]
GOBARTO 1,77% 23,00 2025-10-15 15:20:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.