• 50 tys. Autor: ~jasio [193.151.49.*]
    kto mi sprzeda po 1 gr. 5 mln akcji??? kupię bez targowania się:)
  • Re: 50 tys. Autor: ~Mustafi [176.106.35.*]
    No ciekawe czy jutro wytrzymają cwaniaki z tym baronem na s ...co z thebile myślą że tanio odkupią od nas. NIE MA TAKIEJ OPCJI hehe dobrze że nie ma mniej niż 1gr hihi źle to rozegrali. Daleko nie spada a JA CHETNIE KUPIE PO 1 CZY NAWET 2 GR CZEKAM JUTRO CWANIAKI. utrzymajcie takie tko do jutra to będę z was dumny...jadę do banku doładować konto maklerskie. Liczę na wasze 1 czy 2 grosze pozdrawiam.
  • Re: 50 tys. Autor: ~Turek [81.8.75.*]
    To samo pisałeś i tobie podobni jak było po 10 gr u więcej LOL super, że spada taniej można kupić po 9 gr później 8,7,6,5 i możliwe, że zaraz 2 lub 1. Ekstazy nie ma końca nim wartość akcji mniejsza tym wy jakby szczęśliwsi. To nic, że wartość wpłaconych pieniędzy spadła o ponda 90 proc liczy się fun.
  • Re: 50 tys. Autor: ~Mustafi [176.106.35.*]
    Jest dobra zabawa. Widziałeś walne kto ma powyżej 5% czy ktoś z nich mając dziesiątki milionów akcji sprzedał chociaż jedną akcyjke po 10gr 8gr 3gr żeby zmniejszyć próg? Nikt .. dlaczego oni chcą tak bardzo wszystko stracić. Dlaczego? Dlaczego jest pogrzeb a tu komunikat że 190 długu pokryją w latach następnych. Jakich latach następnych? Przecież ma być koniec? Głosowanie widziałeś? Kto za kim głosował? Kto teraz jest przy korycie? A słyszałeś o pakiecie rfk ? Bo jakoś cicho się zrobiło a miał zostać sprzedany do końca czerwca już jest lipiec. Dziwne co? A słyszałeś o hotelu Hilton do kogo należy? A tajne ugody z generalną dyrekcja dróg i autostrad? Co tu tak śmierdzi? I teraz najlepsze jutro ci to udowodnię czyli w środę że tko jest 1 gr a ja dam zlecenie kupna miliona akcji i nic nie wejdzie ...gwarantuję wam że obrót jutro pokaże wam o co tu chodzi. To już jest od dłuższego czasu że obroty są małe i nie można dokupić nie sprzedać tylko dokupić. Sam sprawdź przecież nie stracisz więcej niż 5 zł za obrót bo możesz kupić i sprzedać ... Gwarantuję że nic nie kupisz bo ktoś to kontroluje. Jutro daje milion na k
  • Re: 50 tys. Autor: ~din [85.221.131.*]
    tylko daj pkc-tem
  • Re: 50 tys. Autor: ~Turek [81.8.75.*]
    Panie Mustafi, przyznam, że jeszcze nie rozszyfrowalem czy taki z ciebie dyletant inwestycyjny czy cynik. Jeśli się orientujesz to tego nie da się sprzedać w większej ilości, bo są blokady GPW równowagi popytu i sprzedaży. Ma to zapobiegac manipulacjom. Tu nie ma ciągłych transakcji, zatem to nie tak łatwo kupić i sprzedać wg widzimisię, bo jest kolejkowanie. Poza tym tak zwanych dużych Tu już dawno nie ma. Pakiet PKO i PZU jest wart tylko ok 4 mln!!!, a dla nich to żadne pieniądze to tyle ile wart jest obrót na jednej! sesji jakiejś spóleczki z mWIG. Zatem nie ma o co się bić. Oni dawno wpisali to w straty. No niby kto i o co mają walczyć?
  • Re: 50 tys. Autor: ~Mustafa [176.106.35.*]
    Jak tak podchodzisz do testu to może napisz mi kto ma 300 mln papiera . Bo chyba nie ulica ponieważ byłoby tu bardzo głośno. Hihi tak więc PKO PZU Wiśniewska i tzw słupy grzecznie czekają . A nie pisz mi takich bzdur że dla PZU czy PKO pakiet za 4 mln to nic a jak podniosą kurs do 20 gr to te kilkanaście milionów to też będzie nic? Chyba udajesz tylko Turka bo kiedy tu będą sesje po 150%+ to prawdopodobnie będziesz milczał i liczył zyski. Dlaczego nie sprzedali pakietu Rafako do końca czerwca jak obiecali były nawet wstępne umowy? Już jest lipiec i co? Oj Turek Turek nie znasz możliwości Polaków hihi szczególnie tych z wiejskiej hihi
  • Re: 50 tys. Autor: ~patol [188.146.135.*]
    co ty w skansenie jesteś? do banku jeździsz konto ładować? twoja wiarygodność właśnie leci na pys.k
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.