bialoczerwony1972 odpowiada ~ajtam 2022-06-21 12:01 IP 79.191.225.*
Wierzyć można w różne rzeczy. Niektórzy wierzą w Jezusa, inni w kosmitów Jaszczurów itd itd. Co to ma do rzezy kto w co wierzy? Bessa na grach w najlepsze a oni pitolą o zaniżaniu, problemy z grami zły sentyment i to wystarczy :) Tu nie trzeba naganiać haha Oj dużo tu ulicy, dużo!!! Będzie bolało i dopiero wtedy jak dawcy kapitału się wyprzedadzą jeśli poprawi się sytuacja w spółce to kurs pójdzie do góry, choć podbitki jak najbardziej możliwe! ps.tak szybko zmieniłeś zdanie!
Nawet nie potraficie ze zrozumieniem przeczytać!!! To nie był mój tekst! Ja napisałem tylko to: ps.tak szybko zmieniłeś zdanie! Wróciłem do niego aby pokazać jak ludzie na forum bankiera potrafią być fałszywi! Zawsze będę zdania ze takie fora powinni zdelegalizować!
Dlaczego? pewnie na bananie jesteś dłużej niż 2lata więc oczywiste jest,że leszcze opierają się na forach takich jak bankier.skoro wierzą randomom z neta na temat inwestycji swoich pieniędzy to niech wierzą "kupują drogo w panice sprzedają tanio w rozpaczy"
Czy mamy zmianę trendu na wzrostowy?Musi być potwierdzony obrotami,wtedy tak.W każdym razie wychodzimy z dołka .Minimum ustalone.Teraz pierwszy opór na poziomie 30.
Ja uważam,że 12zl to nie było minimum ale pytanie jest proste czy bądź kiedy wystąpi krach w usa?bo jak zerkniemy na 2008r co działo się w usa po przebiciu banki nieruchomości no to jest spore prawdobodobienstwo wystopienie tego.pytanie kiedy ja obstawiam,że do końca 2023r to się wydarzy ale jak będzie czas pokaże.oczywiscie to może nigdy nie nastąpić
też uważam, że to jeszcze nie koniec korekty i wskoczy z powrotem na poziomy 12, a może i 10, ale tutaj to nie można czegoś takiego napisać, bo od razu 10 minusów. Jedyne co jest zaraz plusowane to jak ktoś pisze TYLKO pozytywne prognozy i argumenty wyssane z palca, nawet jeśli niczym nie podparte.
Więc napiszę coś co każdy plusuje, nawet jeśli nie ma sensu: LECI NA 50 zł. Pociąg uciekł temu kto się nie załadował !
@Krzysztof Tak własnie uważam, że tu pełno ubranej ulicy której ty między innymi jesteś przedstawicielem. Fałszywy na forum??? Jprdl skąd ty się wziąłeś? Najpierw naucz czytać się ze zrozumieniem! Gdzieś napisałem, że spółka jest zła, że bankrut, że nie warto jej kupić w porządnej cenie? W porządnej ale nie w takiej jak ty to zrobiłeś! Wyraźnie napisałem, że jeszcze nie mam tylu co chciałem, ale ok możemy ruszać jakby co. mam komfortową sytuację bo jeśli spadniemy mam jeszcze środki na dokupienie bo przy tych obrotach to ciężko było coś większego skubnąć, a jeśli ruszy na północ w co nie wierzę że to już to tez będę nieźle zarobiony.
I najważniejsze głąbie! Ja piszę jak zalogowany pod tym samym nickiem od parunastu już lat, a ty? Jak często zmieniasz nicki? Więc pomyśl i napisz coś ad rem a nie ad personam. Jeśli cię oczywiście stać na taki post!
P.S i zapamiętaj sobie zanim cię jeszcze nie wyzerowali. Ludzie z forum to twoi przeciwnicy a nie sprzymierzeńcy w tej wojnie o hajs!
Nie walczę z rzeczywistością mysle,że to jeszcze zleci dla mnie spoko i tak jeszcze tu zostanę parę lat. Obstawiam,że dużo ludzi i tak się wysypie przy 30zl na ile spadnie nie wiem
John to jest taki typ, który reaguje tylko na kolory, jak czerwony to będzie 10 zł, jak zielony to 100 zł. Chłopak nie ma ani strategi ani pojęcia czego sam oczekuje od Spółki. Sorry John, ale tak to wygląda i mimo wszystko pozdrawiam. Jestem na Carbonie od 2,5 roku. Wiem na co czekam i się doczekam tak samo jak w tym samym czasie 2.5 roku temu kupowałem SCP. Tam się doczekałem tego na co czekałem, ale akcji tanio nie oddam. Tutaj podobnie.
To twoje zdanie.o wegielek jestem spokojny każdy robi to co uważa za słuszne.a że jesteśmy na największy rakowisku inwestycyjnym(forum bankiera)no to sami sobie odpowiedzcie