Co się dzieje z hucznie zapowiadanym projektem "Moonshine" na który miało wyłożyć kasę All In a nic z tego nie wyszło . Co z Drug Dealer VR .Co z umową z potencjalnym inwestorem która miała zostać podpisana do końca 2 Q. Prezes od wielu miesięcy milczy a i w raportach praktycznie wogole nie wypowiada się na temat przyszłych projektów jak i przyszłego finansowania .
Szkoda twojego czasu , nerwów i pieniędzy . Zjazd o prawie 70% od debiutu , prezes sprzedał swoje akcje a kasę z emisji przepalił na nierentowne gry typu Zodiac , Barn Finders VR czy inne gnioty , są dużo lepsze i niedowartościowane spółki w które można włożyć kasę , ta na rocznicę debiutu nie może się pochwalić nawet jednym sukcesem
Nie mam pojęcia jak na giełdę można takie spółki wciągać, kto na to pozwala, nie mam tych akcji na szczęście ale mnie krew zalewa jak ludzi oszukują, takie spółki nie mają prawa pojawiać się na giełdzie, tylko z naprawdę dużym kapitałem i strategią
to takie oszustwo władz giełdy i prezesów spółek , jak np hetan , jesteśmy dawcami kapitału i oni się do tego przyzwyczaili a sypią obiecankami jak magik z rękawów a potem ciach i biznes się zwija a my z akcjami na portwelu.
Ja się tylko dziwię że tutaj jeszcze tego prezesa trzymają przecież ta osoba kompletnie nic nie wnosi do spółki a i nie jest jakimś znaczącym akcjonariuszem, tu już jakiś czas temu powinna być zmiana zarządu i profilu działalności bo z tych gierek to pieniędzy nie będzie
Owszem i ja się nabralem, na szczęscie na nc nie wchodzę za więcej niż frytki, to i straty mam niewielkie. Ale to kolejna spólka w gamingu, ktora swietnie sprzedaje gry...inwestorom.
Ja bardziej z ciekawości szukając spółek o niskiej kapitalizacji natknąłem się na ten "twór" , jednym słowem spółka trup a z tego co widziałem nie minął nawet rok od debiutu