• TKO Autor: ~jasio [193.151.49.*]
    poniżej 2 gr...
  • Re: TKO Autor: ~mario [188.146.49.*]
    Masakra
  • Re: TKO Autor: ~boluś [159.205.236.*]
    A co za skrowisyny wystawili tyle akcji po PKC? To tacy, którzy mają tylko połowę głowy. Żartownisie.
  • Re: TKO Autor: ~Abc [5.173.224.*]
    Czego beczy? Jest szansa na tanie zakupy. Tylu chce dokupić że aż spada
  • Re: TKO Autor: krosno2020 [5.60.100.*]
    Ja nie traktuję tego TKO jako żart, tylko wskazówkę, że dla PIT-u straty nie będzie, a pozostanie TAPETOWANIE ścian !!!
  • Re: TKO Autor: ~Gość [37.8.230.*]
    dzisiaj chcą sprzedać, jutro już nie będą chcieli
  • Re: TKO Autor: ~DZIKI [176.106.39.*]
    Dnia 2022-07-05 o godz. 10:14 krosno2020 napisał(a):
    > Ja nie traktuję tego TKO jako żart, tylko wskazówkę, że dla PIT-u straty nie będzie, a pozostanie TAPETOWANIE ścian !!!

Czyli może tak być że nawet za 1 grosz nie będzie komu sprzedać. Będzie wtedy trzeba cierpliwie czekać pół roku bo tyle po wyroku z sądu powinny być notowania a kolejka i ilość papieru na sprzedaż może być przepełniona powinni wezwać do sprzedaży nawet za 1 grosz
  • Re: TKO Autor: ~Mustafa [176.106.35.*]
    Nie podniecaj się za bardzo . Jutro zobaczysz 1 gr jak świnia niebo. To zabawa w tko. Jutro zniknie zachęta do oddawania po groszu. Bardzo chciałbym kupić za 1 gr dlatego jutro dam zlecenie kupna za 100 tys zł i zobaczymy czy dalej będzie grosz ... Na pewno PKO i PZU chcą oddać za 1gr buhahahaha nie oddali po 5 gr ale oddadzą po 1 gr hihi stuknij się w makówkę
  • Re: TKO Autor: ~W83 [46.134.45.*]
    Nie ma czym się jarać, to tylko kolejny wycisk leszcza.
    Infa po walnym wskazują PN.
    Brand zostanie, wehikuł poleci dalej z innym pilotem.
    Kto tu jest ten wie, że to model nerkomancki pod politykę.
    Czekać cierpliwie - kto może.

• Re: TKO Autor: ~thiago [83.24.78.*]
    zgodnie z prawem nie mogą posiadaczy oszukać , niezgodnie z prawem mogą próbować , ale wiedzą czym to grozi...... muszą zapłacić złotówkę za akcję , nie ma to tamto
    Dnia 2022-07-05 o godz. 14:24 ~thiago napisał(a):
    > zgodnie z prawem nie mogą posiadaczy oszukać , niezgodnie z prawem mogą próbować , ale wiedzą czym to grozi...... muszą zapłacić złotówkę za akcję , nie ma to tamto

Myślałem, że masz większe doświadczenie, więc nie skomentuję.
  • Re: TKO Autor: ~thiago [83.24.78.*]
    ....to tamto .... :)
  • Re: TKO Autor: ~Spekulant [37.47.135.*]
    Ciekawe o ile zmniejszy się ilość w autobusie po dzisiejszej sesji :) ja whisky cygaro i siedzę dalej :D
  • Re: TKO Autor: ~thiago [79.191.8.*]
    chyba nie macie złudzeń co do stanu warszawskiej giełdy ? mimo ,że PBG nie jest państwową spółką odbywa się teraz strząśnięcie drobnych , daje to pewną nadzieję jednak na ciekawy obrót spraw
  • Re: TKO Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Dnia 2022-07-06 o godz. 09:18 ~thiago napisał(a):
    > chyba nie macie złudzeń co do stanu warszawskiej giełdy ? mimo ,że PBG nie jest państwową spółką odbywa się teraz strząśnięcie drobnych , daje to pewną nadzieję jednak na ciekawy obrót spraw

Ty słyszysz sam siebie pacaju? strząsnienie drobnych???? Głupszego naganiania nie słyszałem, kurs od lat na jakiś dziesiątnych grosza, a ten pisze - teraz odbywa się strząśnięcie drobnych :)))))) a dotychczas to był rajd w góre? kiedy sie zaczął? od śmierci Wiśni?
    tylko potwierdzasz moją tezę swoim ujadaniem od lat.....czas dobiega końca , co nie znaczy że dzisiaj się coś wydarzy
  • Re: TKO Autor: ~Gość [37.8.230.*]
    gdzie jest ten co miał brać 50k z banku ???
    z dedykacją dla aqwerta : 30.06.2022, Warszawa (PAP) - Rafako podpisało z Korea Hydro&Nuclear Power (KHNP) protokół uzgodnień w sprawie współpracy przy projektach jądrowych - podało Rafako w komunikacie.
    Zgodnie z protokołem, jego przedmiotem jest wyrażenie woli dążenia do współpracy w zakresie udziału w nowych projektach jądrowych na terytorium Polski i innych krajów, doradztwa w zakresie projektu jądrowego w Polsce, komunikacji z polskim rządem oraz innymi przedsiębiorcami w zakresie projektu jądrowego, badań i rozwoju w zakresie projektu jądrowego pomiędzy Rzeczpospolitą Polską i Koreą Południową, wsparcia inżynieryjnego przy projektach nowych bloków elektrowni jądrowej na terytorium Polski oraz dostaw wybranych urządzeń, w tym zbiorników ciśnieniowych i wymienników ciepła. Zakres dostaw zostanie uzgodniony na dalszych etapie współpracy.
    Jak podano, zakres współpracy może zostać rozszerzony.
    Protokół został zawarty na 5 lat.
    Dnia 2022-07-05 o godz. 16:35 krosno2020 napisał(a):
    > Dnia 2022-07-05 o godz. 14:24 ~thiago napisał(a):
    > > zgodnie z prawem nie mogą posiadaczy oszukać , niezgodnie z prawem mogą próbować , ale wiedzą czym to grozi...... muszą zapłacić złotówkę za akcję , nie ma to tamto
    >
    > Myślałem, że masz większe doświadczenie, więc nie skomentuję.

w tym segmencie doświadczenie nie działa , to jest raczej kontrolowany chaos , a kontrolować to wiesz kto może :) , ale zawsze o pieniądze chodzi , orkiestra jeszcze gra

• Re: TKO Autor: ~Spekulant [37.47.135.*]
    Spółka w likwidacji a stoją na k ewenement podobny jak trola piszące tu latami nie mające akcji ....kolejny ewenement to gość który przy likwidacji wystawia na sprzedaż 600 000 akcji o 0,002 wyżej aby niby uciekać ale nie sprzedać hehe
    Gra, tak jak o 4.oo nad ranem, jak nie podsypiesz, to z muzyki nici. Sponsora brak, takiego np. Patrowicza !!!
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.