Troche nie rozumiem tej sytuacji. Jak sa duze obroty, to zdazy sie, ze urosnie o 3%. Teraz ktos sprzedajac akcje za raptem 100k zbił kurs o 6%? Jakby no, dlaczego mi w ogole spadamy?
Ja nie chce naganiać. Pisze dla zdobycia informacji. Skoro wszystko leci na leb, to nawet my z fundamentami, jak mamy to wytrzymac? Moze i odbijemy, ale fo jesli bedzie to trwało pare lat. Tego sie boje…
Dnia 2022-07-05 o godz. 15:29 ~Bartolo11 napisał(a): > Ja nie chce naganiać. Pisze dla zdobycia informacji. Skoro wszystko leci na leb, to nawet my z fundamentami, jak mamy to wytrzymac? Moze i odbijemy, ale fo jesli bedzie to trwało pare lat. Tego sie boje…
Ja wytrzymam. Na tej spółce tak zawsze było, że lubiła trochę się zatrzymać. a cofnąć również Patrzyłem na wykres i właściwie tak wyraźnie tego nie widać. Wykres jest bezduszny. mało pokazuje czynnik czasu, rozmywa czas. a ja to mam to zapisane w emocjach, Tym bardziej, że zgromadziłem tego dosyć sporo co nie jest przecież dla emocji obojętne. Właściwie nie widać zagrożeń. Poczekajmy na ogłoszenie przychodów za czerwiec, za chwilę powinno być..
jak na to co sie dzieje na gieldach , APR dobrze sie trzyma nie leci jak pozostale kamien w wode, jest szansa na odbicie, ale nie spodziewajcie sie ,ze bedzie roslo tak dynamicznie jak kiedys, mamy inna rzeczywistosc, zaciesnianie monetarne mniej kasy na rynku, ale spolka jak zwieksza przychody i zysk o 30% to i tak da rade rosnac w srodowisku recesji, bo nowych aut nie ma i wiek aut bedzie rosl, przychody tez, problem w tym ze emeocje beda ..
A co sie niby takiego dzieje na tych rynkach,cos mnie chyba oominelo bo ja nie przypominam sobie jakichs wiekszych spadkow od 2009 roku.Prawdziwe spadki jesli przyjda ,śa dopiero przed rynkami.Jeslii Europa zda sobie sprawe,ze nie jest w stanie funkcjonowac bez ropy putina bez realnegp wzrpstu inf;acji o kolejne 5 % moze być rzeż.Oczywiscie nie bedzie ona trwała wieczna ale zmiecie z rynku paru cwaniaków ktprzy szukaja lekkiej kasy. Poki co Cash is THe KIng,pomimo inflacji Cash is king.
Ps }Historia uczy ,z ludzie nie ucza sie historii.Kiedy jedni umieraja przychodza nastepni i popelniaja te same błedy" Winston Ch.