Autor: ~Rafal [185.55.64.*] 2022-07-04 12:45 ja zbieram od 2,5zł w dół, jak na razie wpadają same ochłapy po 60 lub 100 sztuk
potrafisz czytać ze zrozumieniem czy masz z tym problem, staram się łapać co się da od 2,5zł w dół, akcji jak na lekarstwo, sztucznie zaniżają małymi pakietami , ale tobie i koledze marzą się akcję po 2zł, ciekawe kto wam po tyle sprzeda hehehehehehehehe, ale pomarzyć zawsze możecie
DAJCIE NIŻEJ, DAJCIE NIŻEJ biSKUP czy te 139 akcji na zakupie po 2zł to twoje zlecenie?? EEeee no , raczej nie, żeby coś kupić trzeba mieć djengi a ty jesteś gołodupiec bez kasy hehehheheh
Sorbus zapomniałem jeszcze o tobie że ty też chcesz szarpać po 2zł, mamy tam dwa zlecenia kupna , jedno 39 akcji a drugie 100 akcji, które jest twoje a które biSKUPa ? Nie ma co , ynwestory z was peeełną parą, jakich penło na bankierze hehehehehehe
no cóż , ktoś sprzedał , ktoś kupił, u mnie po dzisiejszych zakupach średnia 2,28, biSKUP szacun że wytrzymałeś tak długo z zakupem, chociaż sam jestem ciekaw kto tak dziś sypnął akcjami, w poprzednich dniach akcji było jak na lekarstwo