Ciekawe ile będzie odważnych ryzykantów żeby dokupić lub kupić a ilu już czeka z przebranym pampersem żeby się wysypać ... Środa to będzie piękny dzień WYZNACZY KIERUNEK kurs pokaże kto jest na statku.
No nie wiem czy nie będzie po 2 gr teraz jest 3gr a tko już pokazuje -12% więc chyba szybciej będzie 2gr niż ci się wydaje. Aczkolwiek jestem za tym żeby było 1zl pozdrawiam
Wiszę na PBG jak na rzeźnickim haku. Po cenie tych kilku groszy nie sprzedam i zastosuję taktykę z wyścigu kolarskiego: " nie masz siły - atakuj" co oznacza, że w środę dokupię jeszcze trochę akcji, zrobię to bez żadnej napinki.
raczej większość tu wisi, ale są więksi od nas co też wiszą i oni zrobią wszystko żeby z haka zejść. Poza tym atmosfera się poprawia, wszyscy przeszli pozytywnie straszenie likwidacją, więc już mi się nie chce pisać o autobusie....poza tym prawdopodobieństwo przejścia ze scenariusza spekulacyjnego w nieco bardziej fundamentalny sporo wzrosła ostatnio wg. mnie mimo "grozy" 4 miliardowej.....;-)
Janie, jak się kurs ruszy, to nie będziesz miał czasu na takie finezje ze stratą bo ci kurs ucieknie ponad optymalizację, tak że jak chcesz coś robić to chyba last minute, albowiem coś wisi w powietrzu. Bo za chwilę będziewsz podwójnie wydymynay