dla PAE bo PAE zgłosi tylu akcjonariuszy ile ma obecnie świadectw. Robisz to tylko i wyłącznie żeby nie zostać z ręką w nocniku bo nikt nie będzie na Ciebie czekał.
Dnia 2022-07-03 o godz. 09:49 ~cierpliwy napisał(a): > przez 5 lat zadnej oferty dla członków PAE nie było > nie oszukuj drobnych
PAE kilka razy negocjowało z Solorzem, była w zeszłym roku propozycja Gorywody skupu własnego przez spółkę i jest propozycja negocjacji dla PAE dzisiaj !!!!!.......problemem jest tylko cena !!!!! Pozostali akcjonariusze mają "zaproszenia" !!!!.....z ceną rosnącą !!!....niestety dla nich, bardzo powoli
Ale bez PAE, nie byłoby nawet tych "zaproszeń" .....Byłaby emisja po 1.01 zł !!!!!!!!
zaproszenia były dla wszystkich a o propozycjach dla członków PAE się nie informuje szeregowych członków bo mogliby jeszcze skorzystać? i byłoby po PAE. Jeżeli będzie oferta 50pln/akcje to dowiemy sie o tym? czy zostanie to utajnione? jest wielu którzy chcieliby sprzedać po takiej cenie i należy pozwolić im na to.
Dnia 2022-07-03 o godz. 11:47 ~cierpliwy napisał(a): > zaproszenia były dla wszystkich > a o propozycjach dla członków PAE się nie informuje szeregowych członków bo mogliby jeszcze skorzystać? > i byłoby po PAE. Jeżeli będzie oferta 50pln/akcje to dowiemy sie o tym? czy zostanie to utajnione? > jest wielu którzy chcieliby sprzedać po takiej cenie i należy pozwolić im na to.
PAE nigdy nie miało od Solorza propozycji skupu z określoną ceną !!!! ....dlatego nigdy nie było "potrzeby utajniania" czegokolwiek PAE chce negocjować w interesie Wszystkich swoich członków, nie tylko "szeregowych" itp. Jeżeli PAE wynegocjuje zupełnie przykładowo np. 1000 zł/akcję, a ktoś chciałby np. 1500zł, to wcale nie musi sprzedawać !!! Ale jeśli ktoś chciałby sprzedać po 50 zł, to myślę że Solorz ......się zgodzi ...hehehehe
Jakiekolwiek usiłowania narzucania PAE i jego 700 członkom, przez to forum, "swojej ceny" jest bezsensowne, absurdalne i bezskuteczne.....to nie to miejsce i nikt rozsądny tutaj nie będzie tego roztrząsał Swoje autoryzowane oczekiwania, zawsze można zgłaszać do PAE...
Dla przypomnienia była ankieta dla członków PAE odnośnie ceny za akcje i wiemy czego oczekujemy w przybliżeniu od GA.
To pisanie na forum o cenach jest miałkie i nic nie wnoszące.
Lepiej wszyscy małej wiary dajcie coś od siebie i piszcie pisma, przysyłajcie świadectwa, wzmacniajcie naszą wiarę w zwycięstwo.Ukraina walczy i daje nam przykład.
Nie chciało mi się z tobą gadać ,nie komentowałem , lecz dzisiaj mam trochę czasu to Ci odpowiem .Jestem w PAE od począktu było nas około 20 Blokadę miałem na 60000 szt uczestniczyłem we wszystkich składkach wydałem na to kilka tys Obecnie mam zablokowane dla PAE 30000 szt 10000 sprzedałem bo musiałem Teraz chcę zablokować dodatkowo 20 000 szt tylko by poprawić statystykę PAE I wspomóc negocjacje. Lecz zawsze się znajdzie dupek , który nic nie dał i nie zrobił , a potrafi tylko szczekać. Na szczęście pies który szczeka nie gryzie , jedynie najeżony oblewa sąsadom płoty
czego nie rozumiesz? przecież ci napisał wyraźnie i przejrzyście że 10000 sprzedał bo musiał. Widocznie miał sytuację że musiał z ostrożnością postąpić i zblokował sobie tylko tyle by czuć się bezpieczny z jakiegoś powodu. A teraz może zblokować pozostałe. trudno zrozumieć że w życiu można mieć inne troski i potrzeby niż GPW ?
Dnia 2022-07-05 o godz. 18:38 ~calculator napisał(a): > czego nie rozumiesz? przecież ci napisał wyraźnie i przejrzyście że 10000 sprzedał bo musiał. Widocznie miał sytuację że musiał z ostrożnością postąpić i zblokował sobie tylko tyle by czuć się bezpieczny z jakiegoś powodu. A teraz może zblokować pozostałe. > trudno zrozumieć że w życiu można mieć inne troski i potrzeby niż GPW ? >
Do kiedy zrobic blokadę akcji i jaki maja wpisac cel wystawienia świadectwa?