• blokada świadectw Autor: ~321 [78.9.74.*]
    Blokada świadectw przedawniła się . Nie pamiętam treści na co jest składana , a email Dana skasowałem ,Jak by ktoś napisał , przybędzie trochę akcji
  • przecież masz na stronie http://porozumienieelektrim.pl/ Autor: ~ele [46.205.215.*]
    ...
  • a tak między nami to co wystraszyłeś się. Zrozum jedno Ty to nie robisz Autor: ~ele [46.205.215.*]
    dla PAE bo PAE zgłosi tylu akcjonariuszy ile ma obecnie świadectw. Robisz to tylko i wyłącznie żeby nie zostać z ręką w nocniku bo nikt nie będzie na Ciebie czekał.
  • Re: a tak między nami to co wystraszyłeś się? Autor: ~cierpliwy [31.0.71.*]
    przez 5 lat zadnej oferty dla członków PAE nie było
    nie oszukuj drobnych
  • Re: a tak między nami to co wystraszyłeś się? Autor: ~maxiking [176.107.34.*]
    Dnia 2022-07-03 o godz. 09:49 ~cierpliwy napisał(a):
    > przez 5 lat zadnej oferty dla członków PAE nie było
    > nie oszukuj drobnych

PAE kilka razy negocjowało z Solorzem, była w zeszłym roku propozycja Gorywody skupu własnego przez spółkę i jest propozycja negocjacji dla PAE dzisiaj !!!!!.......problemem jest tylko cena !!!!!
    Pozostali akcjonariusze mają "zaproszenia" !!!!.....z ceną rosnącą !!!....niestety dla nich, bardzo powoli

Ale bez PAE, nie byłoby nawet tych "zaproszeń" .....Byłaby emisja po 1.01 zł !!!!!!!!

• Re: a tak między nami to co wystraszyłeś się? Autor: ~cierpliwy [31.0.71.*]
    zaproszenia były dla wszystkich
    a o propozycjach dla członków PAE się nie informuje szeregowych członków bo mogliby jeszcze skorzystać?
    i byłoby po PAE. Jeżeli będzie oferta 50pln/akcje to dowiemy sie o tym? czy zostanie to utajnione?
    jest wielu którzy chcieliby sprzedać po takiej cenie i należy pozwolić im na to.
  • Tobie cierpliwy słońce chyba nieźle dogrzało bo tak nie było jak piszesz Autor: ~ele [46.205.215.*]
    że PAE cokolwiek utajniało i nie informowało członków PAE.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.107.34.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2022-07-03 o godz. 11:47 ~cierpliwy napisał(a):
    > zaproszenia były dla wszystkich
    > a o propozycjach dla członków PAE się nie informuje szeregowych członków bo mogliby jeszcze skorzystać?
    > i byłoby po PAE. Jeżeli będzie oferta 50pln/akcje to dowiemy sie o tym? czy zostanie to utajnione?
    > jest wielu którzy chcieliby sprzedać po takiej cenie i należy pozwolić im na to.

PAE nigdy nie miało od Solorza propozycji skupu z określoną ceną !!!!
    ....dlatego nigdy nie było "potrzeby utajniania" czegokolwiek
    PAE chce negocjować w interesie Wszystkich swoich członków, nie tylko "szeregowych" itp.
    Jeżeli PAE wynegocjuje zupełnie przykładowo np. 1000 zł/akcję, a ktoś chciałby np. 1500zł, to wcale nie musi sprzedawać !!!
    Ale jeśli ktoś chciałby sprzedać po 50 zł, to myślę że Solorz ......się zgodzi ...hehehehe

Jakiekolwiek usiłowania narzucania PAE i jego 700 członkom, przez to forum, "swojej ceny"
    jest bezsensowne, absurdalne i bezskuteczne.....to nie to miejsce i nikt rozsądny tutaj nie będzie tego roztrząsał
    Swoje autoryzowane oczekiwania, zawsze można zgłaszać do PAE...  
  • Re: a tak między nami to co wystraszyłeś się? Autor: ~cierpliwy [31.0.61.*]
    daj Boże by udało się wynegocjować więcej niż 50pln/akcje
    Dnia 2022-07-04 o godz. 08:47 ~cierpliwy napisał(a):
    > daj Boże by udało się wynegocjować więcej niż 50pln/akcje

należy realnie zakładać, że takiej ceny to ani my, ani banda solorza nie bierze pod uwagę w obecnej chwili ???

• Re: a tak między nami to co wystraszyłeś się? Autor: ~Andi [185.210.39.*]
    Dla przypomnienia była ankieta dla członków PAE odnośnie ceny za akcje i wiemy czego oczekujemy w przybliżeniu od GA.
    To pisanie na forum o cenach jest miałkie i nic nie wnoszące.
    Lepiej wszyscy małej wiary dajcie coś od siebie i piszcie pisma, przysyłajcie świadectwa, wzmacniajcie naszą wiarę w zwycięstwo.Ukraina walczy i daje nam przykład.
  • Re: a tak między nami to co wystraszyłeś się? Autor: ~elektrime [46.204.68.*]
    A jaką Ty bierzesz
    Dnia 2022-07-04 o godz. 15:11 ~elektrime napisał(a):
    > A jaką Ty bierzesz

..."to nie to miejsce i nikt rozsądny tutaj nie będzie tego roztrząsał "
    Swoje autoryzowane !!!! oczekiwania, zawsze można zgłaszać do PAE... 
  • odpowiedz Autor: ~321 [78.9.74.*]
    Nie chciało mi się z tobą gadać ,nie komentowałem , lecz dzisiaj mam trochę czasu to Ci odpowiem .Jestem w PAE od począktu było nas około 20 Blokadę miałem na 60000 szt uczestniczyłem we wszystkich składkach wydałem na to kilka tys Obecnie mam zablokowane dla PAE 30000 szt 10000 sprzedałem bo musiałem Teraz chcę zablokować dodatkowo 20 000 szt tylko by poprawić statystykę PAE I wspomóc negocjacje.
    Lecz zawsze się znajdzie dupek , który nic nie dał i nie zrobił , a potrafi tylko szczekać. Na szczęście pies który szczeka nie gryzie , jedynie najeżony oblewa sąsadom płoty
  • a czemu zablokowałeś 30 tys. a nie od razu 50 tys. Rozumiem że składkę Autor: ~elektrim [145.237.4.*]
    zapłaciłes od 30 tys. Czy to jest uczciwe odpowiedz sobie sam. I nie pitol tutaj że chcesz statystykę poprawić i wspomóc pae.
  • Re: a czemu zablokowałeś 30 tys. a nie od razu 50 tys. Autor: ~calculator [195.189.78.*]
    czego nie rozumiesz? przecież ci napisał wyraźnie i przejrzyście że 10000 sprzedał bo musiał. Widocznie miał sytuację że musiał z ostrożnością postąpić i zblokował sobie tylko tyle by czuć się bezpieczny z jakiegoś powodu. A teraz może zblokować pozostałe.
    trudno zrozumieć że w życiu można mieć inne troski i potrzeby niż GPW ?

• Re: a czemu zablokowałeś 30 tys. a nie od razu 50 tys. Autor: ~ele [83.23.240.*]
    Dnia 2022-07-05 o godz. 18:38 ~calculator napisał(a):
    > czego nie rozumiesz? przecież ci napisał wyraźnie i przejrzyście że 10000 sprzedał bo musiał. Widocznie miał sytuację że musiał z ostrożnością postąpić i zblokował sobie tylko tyle by czuć się bezpieczny z jakiegoś powodu. A teraz może zblokować pozostałe.
    > trudno zrozumieć że w życiu można mieć inne troski i potrzeby niż GPW ?
    >

Do kiedy zrobic blokadę akcji i jaki maja wpisac cel wystawienia świadectwa?
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.