• Artykuł Autor: ~Endomondo [45.84.123.*]
    Czytaliście artykuł w czasopiśmie Materials???

Tam porównują skóry Polynertech ciekawe wnioski.

Druga sprawa to akcjonariat jednak cześć osób trzyma a nawet dobiera
  • Re: Artykuł Autor: ~ArtystaRynków [37.47.220.*]
    Podaj proszę link
  • Re: Artykuł Autor: ~Endomondo [45.84.121.*]
    Podam Ci elementy które warto sprawdzić

Autoreferat prof AS
    Informacje o pozostałych jego współpracownikach
    Załącznik jednego z raportów ukazujący wycenę Polynertech mimo że metodologia wyceny mnie osobiście nie przekonuje jest tam wiele bezcennych informacji o spółce

Żeby znaleźć ten artykuł wystarczy użyć imienia nazwiska jego z autorów nazwę czasopisma i rok publikacji jest to 2022.

Moja rada szukaj sam nie słuchaj ludzi typu Slay wyciągnij wnioski samodzielnie.

Ja zainwestowałem w ich potencjał intelektualny kreatywność doświadczenie pomysly. Niestety cześć akcji kupiłem dużo drożej. Nie wiem czemu tak spadało ale nie poddałem się dokupiłem ile mogłem to czy zrobiłem dobrze czy źle będę wiedział za jakiś czas.

Każdy inwestuje na własne ryzyko ja zachęcam tylko do poszukania informacji. Wejdź na stronę Biblioteki Kongresu USA i wpisz nazwisko głównego badacza poczytaj chociaż streszczenia prac. Ja im serdecznie kibicuje. Ważne aby opierać się na wiedzy a nie wpisach ludzi pokroju Slay itp. Nie wiem czy spadnie czy wzrośnie nie jestem wróżka to zależy od zachowań uczestnikow rynku i być może dostępu do i formacji. Ja mam tylko dostęp do tego co jest jawne. Ale na pocieszenie tych i formacji jest dużo.
  • Re: Artykuł Autor: ~3647 [83.7.90.*]
    1. Masz jakąś obsesję na punkcie "Slay"
    2. Naucz się pisać poprawną nazwę firmy "Polymertech" bo takie błędy zalatują nagonem.
  • Re: Artykuł Autor: ~Endomondo [45.84.121.*]
    Staram się wskazać na źródła danych żeby każdy uczestników mógł je przeanalizowac. Masz rację niepotrzebnie wspominam jednego z uczestników forum który występuje pod innymi nickami i wielokrotnie znekcheca do firmy właśnie robiąc nagonke.

Odnośnie nazwy masz rację to wynika z tego że szybko pisze powinienem zwracać na to uwagę.

Zycze firmie jak najlepiej i właścicielom akcji rowniez.

Obserwujcie nowe publikacje i zgłoszenia patentowe. Miejmy nadzieję na komercjalizację pomysłów tej rewelacyjnej grupy naukowców.

Moje wpisy miały być głosek rozsądku ja nie mówię że wzrośnie czy spadnie ale czyn się należy kierować. Życzę wam powodzenia i udanych wakacji. Artykuły w mdpi są na licencji otwartej Open Access wobec czego dostęp full text jest darmowy. Można wejść na stronę mdpi i znaleźć artykuły po nazwisku i naprawdę myślę że warto je poczytać zwłaszcza wnioski a także wstęp. Ja chylę przed nimi czoła pomysły świetne oby dało się to biznesowi sprzedać no ale czy się uda nie wiemy. Gdybyśmy dziś wiedzieli to kurs były z przesunięciem przecinka o jedno miejsce.
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.