• Zdjęcie Autor: jvc_23 [91.196.10.*]
    Na zdjęciu mamy 22 osoby, gdzie w sprawozdaniach jest odbicie zatrudnienia (pensje) dziś średnio w IT pensja to ok 15 tyś 22x15 = 330 tyś kosztów miesięcznie. To zdjęcie to historia ...., przecież tak to działa wklejamy zdjęcie, roztaczamy wizję ktoś musi kupić papier.
  • Re: Zdjęcie Autor: ~Gracz [62.133.129.*]
    Dla firm z zagranicznym kapitałem tak, ale jak na możliwości Rzeszowskie trochę poleciałeś. Dodatkowo mówimy o Primebit. Nie sądzę by Ci ludzie zarabiali więcej niż 5k na rękę.

Natomiast pod wpływem twojego komentarza postanowiłem coś sprawdzić i to obecne zdjęcie wygląda bardzo podobnie jak zdjęcie, które było w tle 2 lata temu. Ja nie wiem. Nic nie sugeruję, może ci sami ludzie zwyczajnie ustawili się dokładnie w tych samych miejscach i pozach.

https://i.ibb.co/9rMX5ng/Screenshot-2022-07-01-at-16-11-22-Prime-Bit-Games-SA-Facebook.png
  • Re: Zdjęcie Autor: ~Prime [207.244.71.*]
    Na zdjęciu jest nowa Pani Prezes, więc przestańcie pisać głupoty naganiacze na spadki.
    Dobre to Copium? ;)

Tu masz linka i sobie porównaj pixel po pixelu nawet jak chcesz:)

facebook . com/PrimeBitGamesSA/posts/3547049505385659:0
    Po przemyśleniu stwierdzam, że chyba jednak jestem w błędzie. Możliwe, że fb dla tego typu postów będzie wkładał aktualne zdjęcie w tle, a nie to, które było ustawione kiedy został utworzony post. Niestety nie mogę już edytować/usunąć poprzednich postów w tym wątku (uroki niezarejestrowanego konta).

My bad jak mówią angliści:)
[x]
PBGAMES -5,88% 0,16 2026-05-15 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.