No to może trzeba zacząć się interesować spółką i chodzić na walne, albo dogadać się na forum, żeby wysłać swojego przedstawiciela? Zamiast tego to forum służy do wyzywania się przez upośledzonych oszołomów.
Oczywiście mi nikt wczoraj na forum nie odpowiedział - jak prosiłem o jakieś info z walnego, bo k... nikt poważny na tym forum nie chce siedzieć. Całe szczęście dotarłem do info innymi kanałami i wywaliłem akcje. Teraz odkupuję.
ALE PODKREŚLAM - UCHWAŁY PODJĘTE NA WALNYM NIE SĄ ŻADNĄ TAJEMNICĄ, TRZEBA PO PROSTU SIĘ ZAINTERESOWAĆ I MOŻE ZACZĄĆ WYKORZYSTYWAĆ TO FORUM W POŻYTECZNY SPOSÓB.
Jak na wszystkim, ja obstawiam że tego lata sięgniemy dołka. W Polsce dołek i odbicie zawsze jest wczesniej niż w USA, gdzie tam może byc na jesieni. Stóp w USA nie bede raczej ostro podnosić z obawy przed recesją, więc złoto nie powinno ostro spaść. Ale ja jestem tylko leszczem więc pewnie się mylę
Dnia 2022-07-01 o godz. 14:53 ~mns napisał(a): > to niestety prawda, dobrze, że mam kupione stosunkowo nisko ...
ty masz kupione? ty masz co najwyżej 5 zł od troll-posta na forum. Przestań udawać akcjonariusza, bo gdybyś był spoza spółki nie wypisywałbyś tu bzdur na tematy związane z konfliktem pracowników z władzami spółki. Przy okazji - wyszło szydło z wora, okazało się, że wszystko co byli pracownicy pisali od lat o Żołędowskim to prawda. Pokazał dziś prawdziwe oblicze, zraził do siebie kolejnych ludzi. Czlowiek bez krzty honoru i wstydu.