Nie sprzedałem ani jednej sztuki i możesz mi podziękować bo widać że zarząd zaczął srać po gaciach dobrze i przemówił jakby nie zadyma z ABW dalej mieli by w dupie akcjonariuszy
Wczoraj rozmawiałem z jedną z Krakowskich kancelarii oraz z paroma ludźmi z forum którzy Mają JAJA a nie pierd..ą o uśrednianiu na środę byłem umówiony w krakowskim ABW w celu złożenia zawiadomiena o popełnieniu przestępstwa.... byłem świadomy że zarząd czyta posty .... w takiej sytuacji temat może poczekać... dziękuję Leo z forum za wsparcie i paru innym osobą.... kto nie rozumie tego co się stało to Baran z tymi co rozumieją myślę że nie jedną whisky wypijemy
Zarząd ustosunkował się do moich prywatnych maili do prezesa. Uświadomiłem go ze w przypadku braku informacji i aktualizacji strategii zamierzam zgłosić do prokuratury zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa. Tak jak wspomniałem, wyrolowani mnie na vedii i drugi raz nie zamierzam odpuścić. W sali Zagłębie się później nie dziękujcie.
brawo Ty kilka miesiecy temu pisalem dalem maila stworzmy grupe. brak odzewu teraz podales to samo jak pisales ze tylko 4 osoby sie odezwaly to i tak powiem ci duzo, wywalilem dzisiaj 25 k poszlo espi i maly ruch widze sie zrobil - te 25 k to poszlo na rozruch a espi pomogo !!! nie pierwsza wtopa ale w cuda zawsze wierze :) pozdro dla akcjonariuszy!!!
W IMIENIU CALEGO FORUM DZIEKUJE GAS ZA TROSKE O NASZA FIRME ,,NA KTUREJ NAM TAK BARDZO ZALEZY ,A INFO ROZWIEWA NIEPOKOJ KTURY ZAKRADL SIE W NASZE SERCA/...BADZMY RAZEM POSZIKOWANIA DLA TYCH CO WSPARLI GAS NA FORUM. leo
Nie wiem co napisać bo to zbyt emocjonalne na giełdę może tylko to że potrzebujemy ludzi z akcjami żeby zebrać 5 % bo wtedy wychodzimy na WZA z prawem głosu a to ważne może najważniejsze .. temat ABW cały czas aktualny.. pozdrawiam wszystkich członków zarządu i Pana Hamanova i Pana bycie słupem daje korzyści zarówno w IGS jak i w finv tylko pragnę przypomnieć że za działanie na szkodę spółki wyprowadzaniem aktywów nawet jako skupowi grozi do 20 lat pzw więc bardzo proszę o dbanie o interesy spółki i jej akcjonariuszy ... ESPI jest ok chociaż nic nie wnosi ale dobrze że określa priorytety ..my akcjonariusze liczymy na Pana i na Pana kręgosłup który do dzisiaj był raczej giętki Pozdrowienia dla członków zarządu jeżeli nie znają polskiego prawa proszę ich uświadamić.. pozdrawiam