i to ja byłem trolem spadkowym? prezes was nieźle pozamiatał, muszę zrewidować prognozy bo 100zł w tym przypadku to dużo :D 1zł dywidendy nawet ja sie nie spodziewałem, jak strzał w ryja
nie dajcie się wyleszczyć, to spisek, specjalnie zaniżają pod wejście na gpw żeby fundy mogły tanio wejśc, a za rok dadzą dywidende 40zł z zysków za 2022 i z kapitału zapasowego 2021 :D:D spisek panowie :D:D 1zł dywidendy :D -20% na kursie i dolne widły niezła masakra
Chyba pierwszy raz Ci przyznam racje. Taki numer prezes zrobił. Wstyd i żenada. Dla spółki, która chce wejść na GPW, nie rokuje dobrze takie traktowanie akcjonariuszy i udziałowców.
no nic, co się miało wydarzyć to się wydarzyło, wyciągnijcie z tego lekcje i zacznijcie myśleć sami, a nie dajecie się podpuszczać naganiaczom :) kto miał/ma zarobić ten zarobił/zarobi a kto miał stracić ten stracił, pamiętajcie że na giełdzie nie zarabia się z dnia na dzień, tylko cierpliwość popłaca :) te 20 baniek nigdzie nie wyparuje, coś prędzej czy później z nimi zrobią ;) ciekaw jestem tylko komentarza prezesa :D rozegrał was perfekcyjnie
aha jeszcze jedno dla kreskowiczów, z fibo wynika że są szanse na to że 101 może być dołkiem, a jest to też bardzo blisko psychologicznej bariery 100 i widać, że jakiś popyt się tu uruchomił, ale na osądy trzeba poczekać. Jak ten poziom padnie to kolejny z fibo na około 87, a tam też można szukać dołka z wyrysowanej z ostatnich kilku miesięcy koślawej głowy z ramiona . Kreski kreskami a życie życiem, już tu jedni widzieli retest 214 z filizanek :) także nie jest to żadna rekomendacja, o wszystkim zadecyduje prezes !! :)