1) przy rozwoju SPOKO I IGS doprowadzić do zawieszenia kursu a następnie utrzymaniem kursu na niskim poziomie aby nie dopuścić dużych inwestorów ZREALUZOWANO
2) przejąć IGS w ten sposób aby odroczyć za niego płatność ZREALIZOWANO
3) cel najwazniejszy przetransferować akcje SPOKO do spółki docelowej bez konieczności zapłaty lub stworzenie iluzji że FINV otrzyma wyimaginowane profity za określony czas ZREALIZOWANO
4) doprowadzić FINV do upadłości najlepiej odcinając źródła finansowanie co spowoduje że miliony z IGS pozostaną w portfelu spółki docelowej i po 5 miesiącach aby akcje SPOKO po fiasku SPAC nie mogły powrócić do już nieistniejącego FINV W TRAKCIE REALIZACJI
LUDZIE PORA OTWORZYĆ OCZY !!!!!!!!!
Ok... Tylko cały akcjonariat ma akcje F IV a nie innej spółki... Jak mają magicznie zmienić się na inne spółki aby przy upadłości nie pozbyć się akcji? Trochę mi się to kupy nie trzyma.
O Szwedów się nie martw w zamian za przyzwolenie i utratę akcji FINV dostaną udziały w SPAC a jak SPAC nie wypali obejmą preferencyjne pakiety w GDP AB i zarobią na spoko miliony albo miliardy..PIES PSU OGONA NIE URWIE
Ale w jaki sposób mają to zrobić? Mają akcje F IV a nie spać... Akcje spać zostaną przydzielone spółce a nie osobom fizycznym. Jak wspomniałem wczesniej jestem wyczulony ma szwfindle.. odszukali mnie z vedia, oneray investments i iposa... Ale tutaj myślę, że może niepotrzebnie się nakręcacie i obym się nie mylił.
Oczywiście że odetną... jak finv pożegna NC .... BARDZO BYM CHCIAŁ ZAROBIĆ I CHCIAŁBYM ŻEBY WSZYSCY ZAROBOLI ....Ty na prawdę wierzysz w wybicie ???? Zazdroszczę chciałbym mieć tyle optymizmu
Zacząłem kupywać pierwsze akcje po kilkanaście gr, jak PU (Spoko) miało kilka tyś aktywnych. Wtedy trzeba było mieć dużo wiary i wyobraźni. Teraz trzeba obserwować a nie wywalać. Albo chcą nas wydymać, albo znaleźć konkretne finansowanie dla Spoko. Czas pokaże.