Czyzby jakies czystki AIG? Wczesniej P.Zygadlo bez podania przyczyny, teraz J.W. z powodow osobistych? Tak sie zwlania ludzi jesli nie chce sie im w papiery nasrac. Ladnie mowisz- odejdz sam albo cie zwolnimy i podamy powod w papierach :).Zobaczymy czy ktos jeszcze poleci. A jesli tak, to kto na ich miejsce? Mam nadzieje ze kiedys rusza do przodu....
No wyglada ze kilka zmian mamy w RN. Oby to przynioslo jakies pozytywne zmiany bo byl czas ze wydawalo sie ze beda szli do przodu jak burza a w pewnej chwili ucielo to wszystko i wpadli w wir przeceny... Oby inkubowane spolki wypuscily cos przyzwoitego w najblizszej przyszlosci i musza wydac kilka gier ktore tez przyniosa jakis dochod bo inaczej to bedzie kiepsko. Najblizsze z tego co pamietam to projekt "Joker i Rise". Pozniej Cyber Slash. Dobrze byloby tez by juz zostala podjeta decyzja w sprawie serii G i H. Bo wisi to caly czas w powietrzu i tylko szkodzi spolce. Ja mysle ze bedzie dobrze. Kurs moze jeszcze spadnie ponizej 1zl ale jesli spelnia kilka warunkow wymienionych wyzej to w okresie 3 lat powinno byc ok. Ja zakopalem swoje akcje i ich nie ruszam.
Przypadek że pracował w PZU? Nie sądzę hahahahahhahahahaha. Może spółka zmieni branżę na ubezpieczalnie w końcu mają już 3 specjalistów. A od gejmingu tylko 1