Po co podbijać posty leszcza ? Sam już z nim nie jeden zakład wygrałem, tym razem też wiadomo że nie będzie miał racji, chłop się non stop kompromituje. A nie czekaj on tu jest od 2016 więc jest najlepszy xDDD i on ma cierpliwość xDDD
Jeszcze kilka lat i moze zdobędzie wypragnione 12-13 zeta :):):):)
Kubuś ile to miało byc po otwarciu lab??? Na szczęście jest prestiż we Włoszech i duże zainteresowanie :):):)
Wrzesień coraz bliżej a tu katastrofa. Kubuś kiedy te kolejne fale sparaliżują cały swiat? lab działa - ale przychody nieistotne. Z Kleszczy to kokosów nie będzie a jak narazie to tylko to reklamują. Ale podejmują działania marketingowe zeby pozyskac klientów do lab - a podobno takie wielkie zainteresowanie było… i klienci zaproszeni na otwarcie byli :):):):):):):):):):)
No ale jak Ty możesz tak pisać o własnej spółce ze katastrofa. Wrzesień ma 30 dni więc poczekaj trochę czemu już mamy wszystko rozstrzygać 1 września. Spoko jak kurs bedzie 8 złotych 25 września to chwało Tobie, będziesz miał mniej kasy na koncie że swoich akcji Inno, przecież o to ci chodzi..
Ha ha . Jakie macie akcje bo na pewno nie Inno. Co wam płaci dywidende? No napiszcie tak szczerze..! Al jaki nie jeden zakład. Jak my nawet jednego dobrze nie zrobiliśmy...Ale skoro tak lubicie o mnie pisać to piszcie jak najbardziej mi to odpowiada
A NIE WIERZYSZ ZE JUZ W 2016 ROKU MIALEM TE AKCJE. MOGE CI TO UDOWODNIC LESZCZYKU BEZ AKCJI
Luke wygrywa każdy zakład z kubkiem bo kubek jest amatoren. Luke wie że spółki-ściemy się nie dotyka. Ale taki kubek będzie ubierać innych i będzie pisać że spółka jest super bo koleś wisi na gigantycznym haku...
Podbijam post naganiacza. Pisał że podbiję ten wątek we wrześniu ale nie ma na tyle honoru...
P.s. Zobaczcie ile lajków dostał xDDD, to dowód że zakon jest żywy
Luke podbijaj i co ci z tego że masz rację. Chwała ci za to, dobrze że się nie założyliśmy bo bym przegrał. O honorze to Ty wgl nie masz pojęcia więc nie używaj nawet tego słowa. Co do ceny szkoda ze nie bierzesz pod uwagę tego że jest zwała wszędzie na świecie i każdy ucieka od akcji. No może ty kupujesz jak masz za co..