Niepokoi niedobór akcji/głosów u głównych akcjonariuszy, bo zakładam, że matiz miał swój pakiet. Oczywiście nie ma przymusu by rejestrować całość, ale ...
Wszyscy mieli akcje zgodnie z tym co widnieje w raportach. Po prostu nie wszyscy byli obecni na WZA ale akcje były zarejestrowane. Mam zdjęcie z tego dokumentu.
Ten grosik ma zapoczątkować politykę dywidendową w spółce. Dodatkowo do końca roku mają być podpisane 2-3 nowe umowy ze znaczącymi klientami ,a same wyniki finansowe mają być powtarzalne lub lepsze od tych z 2021 roku.
Wiatrak. Tyle razy gadałeś ,że mniejszościowi nic nie mogą. Jak widać mogą. Wystarczy tylko chcieć. Zmień nastawienie. No i ogólnie dużych wzrostów na spółce.
Śmiech na sali koszty przewyższą dywidendę. Zarząd też decyzyjny będzie dywidenda nie będzie? Jak wiatr zawieje. Wiem wiem tylko grosik, ale jak się podejmuje decyzję to chyba jakieś analizy czy badania się robi, to nie budka z kebabem tylko giełdowa spółka. Nadzór już chyba też nie chce więcej żyrować decyzji zarządu.